Instalatii sanitare și altele de la specialisti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Instalatii sanitare și altele de la specialisti
Instalatii sanitare și altele de la specialisti

A fost o vreme când apa scoasa cu galeta din put si WC-ul în fundul curții erau un lux. Se ajunsese acolo de la caratul apei de la râu cu cobilița şi șira de coceni din fundul curții erau singurele elemente de confort. Cu toate acestea ca o ciudățenie la turci existau acele WC-uri care astăzi le numim turcești, iar in locul hârtiei era folosita apa dintr-un vas aflat in interiorul încăperii.

Trecerea la actualele sisteme de alimentare cu apă şi canalizare este de data recenta, trecea nefiind completa în satele româneşti. Acest articol nu se vrea o critică la societatea actuală dar este o constatare reală.

Ei bine modernismul a devenit ceva indispensabil omului din ziua de azi. Aşa au apărut firme moderne ca shop-einstal care pun la dispoziție clienților atât aparatura de ultima generaţie cat si specialiști pentru activitatea în domeniu.

Instalatii sanitare și altele de la specialisti

Să luăm o gospodărie de la ţară. Mai întâi de toate trebuie săpat un put pentru a avea apă. Găleata clasica a dispărut si astăzi sunt hidrofoare sau pompe submersibile care trag de la adâncimi diferite apa. Căutați la https://www.shop-einstal.ro/ .  O gama variată de oferte de îmbie. Alegerea îţi aparține, dar trebuie avute în vedere si câteva caracteristici tehnice: calitatea apei, adâncimea de la care se obține aceasta, debitul puțului, etc.

Ai rezolvat problema apei, dar trebuie rezolvata si cea a canalizării. In localitățile unde nu exista rețea de canalizare exista posibilitatea folosirii foselor septice. Unde la găseşti? La Einstal.

Nu mai vorbesc de diversitatea de țevi şi armături moderne, din material plastic care scad preţul instalării în mod considerabil.

Orice locuință moderna, să zicem, trebuie să beneficieze de apă caldă pentru întreţinerea igienei corporale dar şi pentru a fi folosita ca apă la bucătărie. Aveți la dispoziție sisteme de panouri solare, centrale pe lemne, gaze sau combustibil lichid, etc. Pentru încălzirea locuinței pe timp de iarna se folosesc aceleași elemente

Un alt aspect este şi cel al amplasării construcției. Dacă apa are anumite caracteristici care nu o recomanda consumului la Einstal găsești  stații de dedurizare, filtre şi sisteme de osmoză inversă, sisteme care îți oferă o apa curata si sănătoasa indiferent unde te-ai afla.

Daca va întrebați de ce vorbesc de Einstal este pentru ca am folosit produsele lor, iar  S.C. Expert Instal Group SRL este o firma privata înființata în anul 2005, cu capital integral romanesc, cu domeniu de activitate principal vânzarea endetail a produselor specifice instalațiilor termice si sanitare.

În ziua de azi mulţi români au devenit instalatori, zidari, constructori de case. Majoritatea au lucrat alături de un meseriași mai in vârsta, cu scoală si experiență în domeniu, iar când au impresia că au căpătat ceva experienţa încearcă să îţi facă o afacere pe cont propriu. Greşeala noastră, a celor care îi angajăm este că ne încântă un preţ mai scăzut. Preţ mai scăzut care se va regăsi mai târziu în costurile suplimentare cu remedierea greşelilor.

Trebuie avut în vedere că meseriaşii făcuţi „la apelul de seară” vor căuta şi materiale ieftine, fără pre multe pretenții de calitate. Apelând la Expert Instal Group veti avea produse de calitate solicitate numai de meseriaşi calificaţi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.