Electorale Oltenitene 2019

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Electorale Oltenitene 2019
Electorale Oltenitene 2019

Electorale Oltenitene 2019 . Intr-un oraș zice-se, ca Oltenița, trec serile calde, de vara sau primăvară liniștite. Oare?

Eu sunt un membru USR. Așa vad eu viitorul alături de acest partid, chiar dacă am 65 de ani!

O colegă de partid a sesizat că în zona de pe Bd Republicii, din Oltenita, aproape de gara lipsește afișul electoral al USR. Locul era liber, cu toate ca eu si alt coleg l-am pus ceva zile în urma. Locuind în zonă, mă duc să pun respectivul afiș la locul lui. Mirare si teroare! La locul “faptei” mă întâlnesc cu dl M——- N———, 65 de ani, simpatizant PSD; nu a vrut sa mă lase sa pun afișul. Mi-a interzis pentru că panoul electoral se afla lângă blocul lui. Injurii, amenințări cu moartea. Chem politia prin serviciul 112. Poliţia vine la circa 30 de minute după apel.

Electorale Oltenitene 2019

Aceste amenințări pe care individul mi le-a adresat  au fost proferate in continuare, chiar și în fața polițiștilor, însoţite şi de injuriile adresate de soția, sa Ma——-. Recunosc ca polițiștii au încercat să ne împace, dar răutatea lor nu are margini (fam M——–). Respectivul încearcă sa mă intimideze, fizic vorbind adresându-mi nenumărate injurii. Din păcate prima impresie lăsata de polițiști a fost că ei mă considerau pe mine vinovat de cele întâmplate. De fapt atunci când a sosit mașina la fata locului, eu am mers la ei la geam să îi atenționez că i-am chemat. Când am încercat să spun că am fost agresat – efectiv individul M——– mi-a pus mâna în gât și alte astfel de violente – unul dintre polițiștii veniți a încercat sa mă descurajeze. A spus ca trebuie sa merg la medicina legală ca să constate violenta. Am renunțat la acuzația de violență și am acceptat sa îl sancționeze pentru injurii și alte alea. Nu mai aveam ce sa le zic polițiștilor. De fapt aveam dar îmi era scârbă de tot circul. Da am fost agresat de un om care greșește că mai gândește. PSD implantat astfel de specimene. Trăiască PSD ! Dacă nu știrbește partidul, public.

Veniți la vot pe 26 mai dacă vreți sa schimbați ceva!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.