Un magazin on line ce nu trebuie ratat: Superb Store

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Un magazin on line ce nu trebuie ratat: Superb Store
Un magazin on line ce nu trebuie ratat: Superb Store

Imensa piață a gadgeturilor şi huse de telefoane mobile este greu de cuprins într-un site. De curând am descoperit SuperbStore un magazin online în domeniu.

Eram în căutarea unei huse pentru telefon dar am navigat pe toate paginile. Pagina cu huse pentru iphone de la SuperbStore am găsit-o că ar fi foarte bogata şi cu oferte pe toate gusturile. Dar acesta nu este singurul merit. Calitatea produselor oferite spre comercializare este una de excepție. De obicei când cumpăram o husa pentru telefon nu mă ținea mai mult de șase luni. Cea pe care am cumpărat-o, în urma cu peste un an, de la ei arată şi acum ca una noua.

Chiar dacă mie nu mi-a plăcut să am aşa ceva, huse asortate cu costumul de baie sau alte obiecte vestimentare. Am spus că nu mi-a plăcut pentru că eu prefer ceva sobru pentru că sunt şi la o vârsta ceva mai înaintată. Nu mi-au plăcut să le cumpăr pentru mine  dar fiecare husă pe care o alegi pentru telefonul tău transmite un mesaj clar celor din jur, trebuie să te caracterizeze.

Un magazin on line ce nu trebuie ratat: Superb Store

Printre accesoriile care se găsesc la Superb Store pot enumera suportul magnetic auto universal, ring holderul sau protectorul universal pentru cablu.

Superb Store este un magazin nou, de nişă, dar începe să se impună. Pagina lor de facebook este urmărită de o mie opt sute trei zeci si doi de persoane.

Alte lucruri găsesc mai greu sa spun despre ei dar esențial este de știut ca acest magazin online este nou are preturi competitive si produse de calitate.

O husa din cele propuse de Superb Store va schimba imaginea telefonului, vine cu un accent deosebit, unic, interesant si definește o personalitate puternica si îndrăzneață.

Un magazin on line ce nu trebuie ratat: Superb Store
Un magazin on line ce nu trebuie ratat: Superb Store

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către client.

Superb Store oferă livrare gratuită comenzilor în valoare de peste doua sute de  lei, iar pentru comenzile care nu depăşesc doua sute de lei, costul livrării este de cincisprezece lei si noua zeci de bani. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare calculate de la data preluării și acceptării comenzii voastre.

Orice client care poate să se înregistreze pe site-ul https://www.superbstore.ro  cu un simplu click pe butonul de „Înregistrare” disponibil pe pagina principală și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Husele pe care le găsiți la Superb Store sunt diverse, iar materialul din care sunt făcute este destinat să satisfacă toate cerințe pe care le au clienții.

Spre deosebire de alte magazine on line în prima ora de la lansarea comenzii se poate renunța la aceasta, sau se pot modifica anumite date personale la  printr-un email la adresa: comenzi@superbstore.ro

Faptul ca au apărut și sunt comercializate la Super Store, protectoarele de cablu este un lucru benefic pentru economia ta. Nu mai cheltuiești atâția bani cu cablurile noi.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.