Avantajele deciziei de a te inscrie intr-un program Work and Travel

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Unii oameni prefera sa isi castige existenta inca dinainte de a-si termina studiile si de a da piept cu viata. Sunt studenti care prefera sa munceasca pe perioada verii in strainatate pentru a-si plati studiile si pentru a se intretine, macar timp de cateva luni, fara ajutor din partea parintilor. Acestia se inscriu intr-un program work and travel si se bucura de aventura vietii lor si de inceputul unei cariere de succes!

Ce presupune un program Work and Travel?

Programele Work and Travel sunt acele programe care ofera tinerilor posibilitatea de a lucra in alta tara, mai dezvoltata, precum Statele Unite ale Americii, Grecia, Marea Britanie sau Australia, in anii studentiei, pe timpul vacantelor de vara.

Aceasta experienta este recomandata atat fetelor, cat si baietilor, existand locuri de munca potrivite pentru ambele sexe, locuri de munca interesante si serioase, care le ofera avantaje materiale demne de luat in calcul.

Programele Work and Travel reprezinta una dintre putinele oportunitati pe care le au tinerii sa isi viziteze tara visurilor, cu bani putini, ba chiar sa si primeasca un permis de sedere de cateva luni si sa castige un salariu frumos, pe masura efortului depus.

De ce ar trebui sa se inscrie mai multi tineri in programul Work and Travel

Inscrierea in programul Work and Travel le aduce tinerilor numeroase avantaje. In primul rand, acestia au ocazia de a cunoaste o cultura frumoasa, un alt popor si o istorie deosebita, au ocazia de a calatori in cele mai interesante locuri ale tarii respective in timpul liber si de a deveni mai independenti din punct de vedere financiar.

Mai mult decat atat, tinerii isi vor incarca fotografii foarte interesante pe profilul de Facebook sau Instagram, apreciate de toti prietenii lor. Pe langa prietenii de acasa, tinerii vor avea si prieteni internationali, deoarece acest program le ofera oportunitatea de a lega prietenii si de a avea experiente inedite cu oameni care le pot schimba viata.

Programul Work and Travel SUA le ofera tinerilor ocazia de a vedea si chiar de a trai visul american, de a petrece cele mai frumoase luni de vacanta muncind din greu si plimbandu-se prin locuri pe care au avut ocazia sa le vada doar in filme. Schimbul cultural si de experienta este numai unul dintre avantajele pe care le ofera inscrierea in programul Work and Travel.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca tinerii si ce presupune contractul Work and Travel?

Tinerii care se inscriu in programul Work and Travel trebuie sa fie majori, sa fie inscrisi la o facultate, la cursurile masterale sau de doctorat, sa isi poata demonstra cunostintele lingvistice si seriozitatea. Numai studentii seriosi, care intentioneaza sa isi continue studiile la intoarcerea in Romania sunt acceptati in programul Work and Travel.

Nu in ultimul rand, contractul include asigurare medicala, tarife pentru studenti la biletele de avion, pregatirea dosarului necesar la interviul de viza, asistenta in alegerea transportului pe teritoriul tarii in care se va desfasura programul, iar lista poate continua.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte