Verificarea instalatiei de aer conditionat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

O verificare a aparatului de aer condiționat este o parte importantă a asigurării unei performanțe durabile și eficiente, precum și cunoașterea serviciilor asupra carora sa  insistați sa fie efectuate  atunci când vine tehnicianul dvs.

Iată o scurtă listă de verificare a procedurilor obișnuite de întreținere pe care contractantul HVAC ar trebui să o includă cu un apel de întreținere de rutină:

Verificați nivelul de agent frigorific. Nivelurile scăzute indică o scurgere care trebuie găsită și reparată imediat. Nivelurile scăzute de agent frigorific vă pot arde compresorul, rezultând cea mai costisitoare reparație atunci când vine vorba de intretinerea unui aparat de aer conditionat Daikin Comfora Bluevolution , pentru o  perioadă.

Verificați toate componentele și comenzile electrice pentru a vă asigura că funcționează corect.

Curățați bobinele de vaporizator și condensatorul. Vaporizatoarele și bobinele murdare reduc eficiența energetică și capacitatea de răcire a unității. Uleiul pentru mecanisme trebuie verificat.Calibrați termostatul pentru a vă asigura că aerul condiționat nu funcționează ore suplimentare. Verificați condensatorul pentru posibile probleme. Verificați, curățați și înlocuiți filtrele. O verificare anuală a aerului condiționat este cel mai simplu mod de a vă menține aerul condiționat în stare excelentă pentru anii următori. Pentru a vă asigura că vă faceți griji și că economisiți bani, performanța de la A / C, programați un apel de întreținere astăzi.

Unul dintre cele mai importante atribute atunci când achiziționați un aparat de aer condiționat este să vă asigurați că are capacitatea de a răci corespunzător camera. Prea puternică și veți pierde puterea inutilă, prea slabă și, de asemenea, veți folosi prea multă energie continuând să o rulați continuu la putere maximă și totuși, probabil, prea cald. Capacitatea instalației de climatizare este măsurată în BTU-uri (unități termice britanice), care vor echivala cu o anumită dimensiune a încăperii pentru răcire. Este posibil să trebuiască să o măriți dacă camera dvs. este atipică, cum ar fi tavanele înalte sau situarea într-un loc deosebit de însorit. Dincolo de capacitate, există o mulțime de caracteristici care vă pot atrage, cum ar fi cumpărarea unei unități “inteligente” care poate fi controlată prin intermediul telefonului dvs. sau a unei funcții “follow-me” care poate măsura temperatura atât pe unitate și telecomanda pentru a obține o estimare mai precisă a temperaturii camerei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte