Ce consumabile nu trebuie sa-ti lipseasca de la un eveniment de succes

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Este foarte dificil de multe ori sa poti organiza un eveniment fara prea multe batai de cap. Fie ca vorbim despre un eveniment de anvergura realizat acasa sau in cadrul unui local, toate aceste consumabile catering ne pot face viata mai usoara. Si astfel de evenimente se pot desfasura cu mai multa usurinta daca avem parte de un ajutor pe masura.

Din categoria celor mai ideale consumabile catering se numara accesoriile clasice pe care le cunoastem cu totii, precum vesela de unica folosinta si ustensilele necesare prepararii si/sau pregatirii corespunzatoare unei mese. Unii sunt reticenti in folosirea lor, altii apeleaza la acestea cu cea mai mare incredere, pentru ca multa lume a remarcat cel putin o data avantajele pe care acestea le ofera. Obiectele acestea de menaj sunt foarte accesibile si usor de procurat, avand totodata o mare diversitate unde pot fi utilizate cu succes.

De ce este bine sa folosim consumabile de unica folosinta si care este avantajul lor, aflam in cele ce urmeaza.

Avantajele unor consumabile pentru evenimente de succes

Asa cum mentionasem si anterior, poti apela la genul acesta de consumabile de unica folosinta pentru diferite ocazii, indiferent ca reprezinti o societate ce organizeaza evenimente cu frecventa ridicata, fie ca doresti sa creezi unul acasa si ai foarte multi invitati.

Consumabilele de unica folosinta sunt extrem de practice si accesibile, mai ales daca nu doresti sa investesti foarte mult intr-un astfel de eveniment, dar totusi sa ai succes in realizarea acestuia.

Principalul avantaj este acela ca aceste consumabile nu reprezinta un risc de degradare major in eventualitatea unui impact. Adica nu e totuna sa alegi farfurii de unica folosinta sau farfurii foarte scumpe, din portelan, cu tacamurile de plastic care, chiar daca se degradeaza din neatentie, cu siguranta iti permiti multe altele drept rezerva. Si cu siguranta de fiecare data cand ai organizat un astfel de eveniment ai avut grija sa ai cateva rezerve, a caror pret de achizitie nu reprezinta nici macar un sfert din valoarea veselei din materiale fine si/sau pretioase.

Un alt avantaj este ca nu trebuie sa investesti in curatarea acestora. Fiind de unica folosinta, acestea se arunca dupa utilizare, astfel incat folosirea acestora este perfect igienica si nu prezinta risc pentru sanatate. Desigur, un mare dezavantaj este faptul ca un astfel de eveniment va duce la producerea de foarte multe deseuri, respectiv mase plastice pe care noi, drept simpli utilizator si participanti la un astfel de eveniment, nu le vom refolosi cu alte ocazii. Insa, putem gestiona cu usurinta aceste deseuri pe care le putem preda societatii de sortare si eliminare/valorificare deseuri, pentru a preveni un posibil impact negativ al deseurilor.

Un alt avantaj il reprezinta pretul de achizitie in cazul in care alegi sa cumperi o cantitate mai mare de astfel de produse de la furnizorii autorizati. Sunt zeci de companii in online ce iti ofera astfel de consumabile la preturi cu mult mai accesibile decat in magazinele fizice, aceste produse devenind cu mult mai accesibile decat in alte parti.

Asadar, atunci cand ai in prim plan organizarea de evenimente diverse, poti apela cu incredere la astfel de consumabile care iti vor face viata mai usoara.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte