Aranjamente funerare menite sa aline

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cand suntem suparati, elementele naturii ne inveselesc. Este suficient sa vedem lumina solara de afara si furtuna din suflet se opreste putin.

Vantul bland care ne mangaie fetele, iarba verde de matase, dar mai ales mandrele si parfumatele flori alunga cu succes tristetea din inima.

Cu parfumul si culorile lor ne strecoara in suflete frumusetea vindecatoare si miraculoasa.

La fel se petrec lucrurile cu aranjamente funerare facute in atelierul florariei online Sympathyflowers.ro .

Imaginati-va ca recoltarea lor s-a facut in mod special cand toate erau perfect inflorite, dar florile nu s-au cules la rand, fiindca florarii artisti de la floraria prezentata mai sus sunt extrem de pretentiosi cu materia prima ca aranjamentele sa iasa perfecte!

In cazul in care s-a strecurat o floare vesteda printre cele perfecte, ea nu poate fi folosita, fiindca produsul finit este de calitate premium, aranjamentele funerare comandate aici sunt de lux.

Cred ca ati inteles ca se lucreaza cu flori proaspete si cu cele mai bune accesorii si plante decorative.

Florarii care fac minuni participa la numeroase cursuri de specialitate si ateliere, de aceea sunt responsabili de realizarea unor adevarate opera de arta.

Indiferent in ce ipostaza te afli, aranjamentele funerare comandate de aici au rolul de a-ti alina durearea.

1. Esti un prieten apropiat al celui decedat? Ai pierdut un umar pe care plangeai, o usa care ti se deschidea mereu si un buzunar pe care puteai conta? Nu mai ai cui spune secrete cu un curaj similar, stiind ca va pastra secretul? Te va consola sa stii ca i-ai dus amicului cel mai frumos aranjament floral, pe care ai scris un mesaj de recunostinta, prin care le transmit tuturor ce om minunat a plecat din acesta lume.

Sympatiflowers.ro este la inaltimea asteptarilor, in cazul in care te vei afla vreodata in acesta situatie.

2. Este fratele, sotul, iubitul sau parintele tau? Of, in cazul acesta este de mii de ori mai greu! Dar trebuie sa fii recunoscator pentru tot si nu poate lipsi o coroana frumoasa din partea ta sau un aranjament elegant pe care sa il asezi pe capacul sicriului, sa fie pe placul defunctului.

Florile de la tine trebuie sa ii fie aproape, poate chiar aproape de inima care a incetat sa mai bata.

3. Ai pierdut un vecin bun, care nu se certa cu voi, va ajuta si sarea de cate ori aveati nevoie de ajutorul lui. Nu poti sa nu duci ceva deosebit pentru el si pentru familia indurerata care locuieste langa casa ta.

4. Ai pierdut un mentor: fost diriginte, invatator, professor, coordonator de teza de doctorat sau de licenta? Du-i flori, fiindca ti-a calauzit pasii catre lumina!

Un aranjament floral frumos, original aduce putina alinare in inimile tuturor participantilor la inhumare.

Aduceti aranjamente funerare de lux pentru cei care ne parasesc impotriva vointei lor si care ne-au fost alaturi cu trupul si sufletul!

Aduceti coroane funerare scumpe, elegante, rezistente si frumoase pentru multumirea voastra sufleteasca si pentru familia indurerata, dar si pentru cel care s-a dovedit a fi un mare OM!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte