Cum se pliaza serviciile actuale de amanet pe nevoile si timpul tau

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Omul modern stie ca in trecut se prezenta la amanetcu bijuteriile sale, numai in perioada sarbatorilor, atunci cand incepeau scolile sau cand se confrunta cu o situatie mai dificila din punct de vedere financiar. Se simtea victorios, cand i se inmanau banii de la ghiseu, dar regreta timpul pierdut si faptul ca la amanet nu putea lasa si alte bunuri.

Pe atunci nu exista amanet electronice . In present, casele de amanet si-au perfectionat activitatea in folosul omului modern, mare amator de confort si care tine la timpul sau.

Iata lista avantajelor unui amanet din prezent fata de cele din trecut:

1. Existenta serviciului de amanet online  la domiciliu. Acum omul modern poate apela la un amanet chiar de la el de acasa, stand pe canapea. Tot ceea ce trebuie sa fac este sa completeze formularul pus la dispozitie pe site si astfel va sti exact ce suma va primi.

2. Acum se primesc la amanet bijuterii din aur si resturi de bijuterii, ceasuri scumpe de colectie, electronice si autoturisme. Omul poate lasa toate valorile la o casa de amanet si ia in schimb, legal, banii de care are nevoie.

3. Comisioanele acum fata de cele din trecut sunt cele mai mici. Amanetonline.com are cel mai mic comision de pe piata de profil, acesta fiind de 0,5 % pe zi, iar la nevoie se recalculeaza.

4. Reprezentantii unei case de amanet securizeaza datele personale ale clientilor si garanteaza discretia.

5. Acum exista multiple canale de comunicare intre furnizorii de servicii de amanetare si clienti, acestea fiind: online, prin intermediul formularului de pe site, a paginilor de social media, prin adresa de e-mail, telefonic sau prin WhatsApp.

In cazul in care treci printr-o mare lipsa de bani si ai mare nevoie de fonduri, alege amanetarea, fara sa iti para rau, fiindca imprumutul decurge repede si avantajos pentru tine.

Primesti banii la domiciliu, in cazul in care nu ai chef sau timp sa te prezinti la ghiseu. Bunurile tale sunt pastrate cu mare grija si le poti recupera imediat ce ai facut rost de bani. In cazul in care doresti prelungirea contractului, ti se recalculeaza si comisionul.

Vezi? Casele de amanet regandite vin in intampinarea tuturor nevoilor si problemelor tale, de aceea nu ezita sa le soliciti!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte