Ziarist neinformat

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Update:

PSD 3090 voturi = 35.86% PNL 1679 = 18, 81% USR 1570 voturi = 18.22%

Ziarist neinformat. Numai un astfel de specimen poate sa scrie acest articol: „La Oltenița a câștigat PSD-ul„. In articol a făcut aceasta remarca:

Ziarist neinformat
Ziarist neinformat

Spre informarea sa as vrea sa îi spun ca USR are organizație locala în Oltenița înființată in urma cu un an si am obținut peste 1500 de voturi la nivel local.

Faptul ca nu vrea sa ne recunoască nici un merit nu are prea mare importanta pentru noi, membri USR. Mereu publicațiile obediente  PSD au încercat sa dea cu noroi in celelalte partide sau organizații pentru ca nu pot avea argumente si pentru ca le place navigarea in ape tulburi, mocirloase si urat mirositoare.

Am folosit sintagma de „ziarist neinformat” pentru a nu-l insulta pe cel care a scris acel articol.

Ziarist neinformat

Tot spre informarea sa trebuie sa ii spun ca in ciuda faptului ca PSD si ALDE au încercat sa influențeze alegerile  prin plimbările prin oraș in ziua alegerilor, dar si prin faptul ca ALDE a avut doi membri in comisiile de votare (ALDE şi UDMR), scorul obținut de Alianța USR-PLUS, 2020 este unul care arată faptul ca romanii s-au saturat de fosilele PSD-iste care ar trebui să îl urmeze pe tătucul lor Dra(g)cnea.

Tot spre știința sa si a celor pe care ii slujește vreau sa ii spun ca ne vom mobiliza mai mult atât la alegerile prezidențiale vom susține candidatul câștigător, cât si la cele locale si sigur vom câștiga Primăria Oltenița. La cele parlamentare vom matura cu PSD pe jos.

Noi am făcut treaba in liniște fără violente si alte aspecte negative. Am reușit sa ne facem cunoscuți.

Așa că dle ziarist neinformat ori iți schimbi meseria ori poți pleca in Spania la copii. Noi vrem ca atât copii noștri cat si noi sa trăim intr-o tara a noastră unde sa ne respectam reciproc, unde să trăim mai bine fără fosile rău intenționate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Pupator de condor - Ziarul lui Ipu

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte