Cucerirea Romaniei pusa la cale de forte externe si interne.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cucerirea Romaniei pusa la cale de forte externe si interne.
Cucerirea Romaniei pusa la cale de forte externe si interne.

Cucerirea Romaniei pusa la cale de forte externe și interne. De curand au apărut doua știri ce par sa nu aibă legătura intre ele:  << <<Măsură fără precedent a Budapestei: Ungaria aduce gărzile civile ”să apere” granița cu România>> si a doua , COMUNICAT DE PRESĂ al CCR din
4 iunie 2019,
când Armata Romana rămâne fără șef de stat major.

In prima instanță par niște fake news, dar hotărârea de astăzi a curții constituționale a României mă face sa mă gândesc la niște eforturi comune a unor forte oculte, statul paralel al lui Dragnea,  de a atenta la independenta României

Eu consider ca este posibil ca operațiunea de cucerire si desființare a României a fost pusa la cale atât de PSD împreună cu UDMR, toate acestea la inițiativa Kremlinului.

Cucerirea Romaniei pusa la cale de forte externe si interne

 Ungurii spun: Membrii gărzii civile vor ajuta poliţiştii şi vor patrula alături de ei în scopul apărării graniţei Ungariei cu România, pe secţiunea dintre Kiszombor şi Nagylak, transmite agenția maghiară MTI, citând o informare a Uniunii Gărzii Civile a Judeţului Csongrád.

Ucraineni spun : “Vă informez – chiar mâine voi depune personal la Registrul unic de anchete preliminare datele privind pregătirea (de persoane subînţelesee, dar neindentificate încă din punct de vedere procedural) pentru comiterea unor infracţiuni deosebit de grave care afectează integritatea teritorială a statului ucrainean. În legătură cu datele expuse în materialul respectiv, voi organiza marţi o întâlnire cu conducerea Ministerului de Externe, a Statului Major General, a Serviciului militar de informaţi, a Serviciului de Informaţii Externe, precum şi cu şeful interimar al SBU. Toţi vor primi instrucţiuni legale în conformitate cu procedurile penale”

Romanii tac……..

La ce sa ne așteptăm de la actualii guvernanți dar si de la cei pe care se pare ca am irosit voturile pe 26 mai 2019?

Grea soarta ai România mea. Conducători vânduți, justiție părtinitoare, vai de mama noastră!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.