Sisteme de supraveghere potrivite pentru familiile cu copii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Aparitia pe lume a unui copil este un moment de mare bucurie pentru parinti. Cu timpul insa timpul pe care il au la dispozitie pentru a ramane langa copii este limitat – de exemplu, sunt situatii in care parintii trebuie sa plece la job sau in delagatii si sa isi lase copilul impreuna cu o bona sau cu o ruda mai indepartata in care nu stiu daca pot avea incredere.

In acest caz, produsele de pe Foxys.ro se dovedesc cea mai buna alegere. Magazinul online Foxys ofera solutiii tehnice de supraveghere video destinate spatiilor mari, dar si spatiilor mici, proprietate privata.

Siguranta copilului echivaleaza cu linistea familiei

Indiferent de varsta copilului pentru care parintii angajeaza o bona, sistemele de supraveghere sunt cea mai buna alegere pentru linistea parintilor si siguranta copilului – din pacate, sunt prezentate zilnic cazuri de copii loviti fara mila si maltratati de bone care nu isi cunosc limitele si atributiile.

Pentru a evita asemenea traume la care este supus copilul, parintii pot instala in mod legal un sistem de supraveghere video prin care sa poata vedea in permanenta ce face cel mic si cum este tratat de catre bona.

Nu numai in cazul copiilor mici un astfel de sistem de supraveghere se va dovedi eficient, ci si in cazul copiilor mari, adolescentilor care sunt tentati sa fumeze, sa consume alcool sau droguri cat timp parintii sunt plecati.

Sistemele de supraveghere alerteaza parintii ori de cate ori usa apartamentului se deschide, astfel incat vor st ca trebuie sa fie mai vigilenti la activitatile copilului. Atat copiii mai mici, cat si cei mai mari pot avea preocupari deloc placute si productive.

Supravegherea locuintei este o idee buna si pentru alte situatii

Nu in ultimul rand, oamenii pot apela la astfel de sisteme de supraveghere atunci cand angajeaza o persoana sa le faca curatenie in casa si le este teama ca acea persoana se va lasa furata de mirajul bunurilor din locuinta si tentata sa si le insuseasca, dar si atunci cand angajeaza o persoana sa ingrijeasca un parinte sau un bunic batran si bolnav.

Sistemele de supraveghere pentru locuinta reprezinta cea mai buna varianta pentru ca oamenii sa se asigure ca totul decurge bine si ca nu au probleme cu persoanele pe care le angajeaza, fie si temporar.

Criterii de selectie

Sistemele de supraveghere video trebuie alese in functie de configuratie, de unitatea DVR si de dispozitivele de supraveghere. Unele camere sunt destinate supravegherii pe timp de zi, altele supravegherii pe timp de zi si de noapte, unele pot oferi imagini monocrom, altele color.

Cele mai cautate astfel de camere sunt cele in IR, care permit vizibilitate perfecta atat in lumina naturala, cat si in intuneric. De asemenea, sistemele de supraveghere sunt alese in functie de transmisia imaginilor, de producator si de alte criteii importante.

Utilitatea camerelor de supraveghere este foarte importanta in cazul familiilor cu copii, dar si a societatilor comerciale cu multi angajati.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte