Produse naturiste de prima mana

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Produse naturiste de prima mana
Produse naturiste de prima mana

In ultimii trei zeci de ani şi piaţa românească s-a deschis spre produsele exotice. NaturaFresh este un exemplu. Acest magazin online are  tot felul de sucuri si concentrate din plante exotice cum sunt agavele.

Siropul de agave se folosește ca si alternativa la zahar, deci practic poate fi folosit oriunde folosiți în mod obișnuit zahăr. Cel comercializat aici este sirop brun şi conține un număr mai mare de nutrienţi decât cel auriu pentru că este nefiltrat, crud, deci mai puțin procesat decât cel auriu. Putem face o paralelă între mierea obișnuită, translucidă şi mierea de mană de pădure.

Alimentația sănătoasă nu se reduce numai la ceea ce băgăm în gură, ca aliment, dar şi anumite creme sau uleiuri care sunt folosite la tratamente dermatologice sau pur si simplu in tratamente de întreținere. Aici am găsit gel de dus bio 200 ml iris Timana, sau  gel pentru igiena intima cu iris bio 300ml Tiama

NaturaFresh este o sursa inepuizabila de soluții BIO, ecologice, alternative naturale a produselor din comerț. Susține o alimentație sănătoasa, punând la dispoziție produse ce respecta înalte standarde de calitate, încă din stadiul de producție.

Un alt produs distribuit de cei de la NaturaFresh este Apa de cocos. Aceasta este un extract natural din nucile de cocos tinere (verzi) bogat in vitamina C si cantine 0 grăsimi fiind considerat un  isotonic natural, cu un conținut ridicat de electroliți.

Produse naturiste de prima mana

Apa de cocos Kulau este printre putinele ape de cocos bio de pe piață care nu conțin acid ascorbic pe post de conservant, având in compoziție 100% apa de cocos.

Daca vrem să vorbim de bauturi bio de la Naturafresh trebuie să avem în vedere că acestea sunt de obicei niște produse exotice cu care românii nu au fost învățați. Din această cauză nu trebuie să ne așteptăm la rezultate imediate. Organismul trebuie sa se adapteze noilor produse si apoi se vor vedea rezultate.

Băutura Kombucha Life clasic este o alta oferta a celor de la Naturafresh. Kombucha este o colonie de bacterii care se dezvolta in infuzia de ceai. Aceste bacterii transforma zaharul in acizi organici si in dioxid de carbon natural, rezultând o băutura carbogazoasa naturala si foarte sănătoasa.

Produse naturiste de prima mana
Produse naturiste de prima mana

Tot la Naturafresh găsim si produse autohtone cum ar fi pudra de măceşe. Important este ca oferta naturista depăşeşte oferta medicamentelor alopate.

O alta planta care a devenit o cultură autohtona a devenit aronia din care se obține un suc ce este comercializat de NaturaFresh.  Sucul este extras prin presare la rece imediat după recoltare, direct din fructele proaspete de aronia ţi este bogat în minerale: potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, mangan, iod, molibden; vitamine: A,B1, B2, B3,B5, B6, B9, C, E, K, P; Sucul poate fi consumat si de către diabetici.

Un produs la care m-am gândit mereu cu multă curiozitate este siropul de arțar. Am găsit acest produs la prietenii mei si am cumpărat de curiozitate o sticlă. Am fost încântat de gust şi aromă. Cu toate acestea sunt si persoane care nu agreează anumite gusturi şi produse. Este vorba şi de obişnuinţa fiecăruia, ușurința de adaptare la alte gusturi şi alte obiceiuri. Bun Venit pe piața românească Naturfresh.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte