Importanta manusilor de unica folosinta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cat de des apelezi la manusile de unica folosinta in viata de zi cu zi? Dar la serviciu? Daca esti o persoana traditionala care nu lucreaza in domeniul medical sau intr-unul extrem de nociv, poate ca utilizarea manusilor de unica folosinta ti se pare ceva bizar. Insa, de-a lungul timpului, manusile de unica folosinta si-au dovedit utilitatea atat la locul de munca, indiferent de natura sa, cat si acasa. Si nu doar atunci cand facem curatenie generala si avem de-a face cu fel si fel de substante toxice. Aceste manusi unica folosinta sunt folosite si in domenii aparent mai blande, spre exemplu atunci cand iti faci manichiura sau chiar si atunci cand te epilezi.

De ce este recomandat sa porti manusi de unica folosinta atunci cand te epilezi.

Desi suna destul de bizar, in cadrul prrocesului de epilare si in special pentru epilarea cu ceara, manusile au in primul rand acel rol protector binecunoscut. Acestea te protejeaza sa nu ei contact cu instrumentele fierbinti, cu agentii lipiciosi, evitand in consecinta o arsura, o posibila iritatie sau orice astfel de impact negativ pe care orice produs l-ar putea avea cu pielea ta. Manusile de unica folosinta sunt frecvent utilizate nu doar la salon, unde angajatii specialisti in domeniu iau contactul cu fel si fel de produse, respectiv pacienti, dar si acasa, pentru a preveni problemele mentionate anterior.

In acelasi timp, manusile te feresc de contactul cu anumite bacterii care pot ajunge in mod involuntar in orice colt al casei tale, motalitatea principala de transmisi a virusilor si bacteriilor fiind in special pe care orala, respectiv prin intermediul mainilor. De aceea este foarte important ca inaintea oricarei operatiuni, inclusiv a epilarii, sa-ti speli si sa-ti dezinfectezi mainile in prealabil. Purtand si astfel de manusi de unica folosinta cresti siguranta pana la un randament de 100%.

Manusile de unica folosinta sunt astfel de mai multe tipuri, asa ca nu mai este o scuza sa spui ca nu ti-ai gasit manusile potrivite pentru constitutia ta. De cele mai multe ori manusile de plastic au dimensiuni universal valabile care pot fi mult prea mari pentru unii dintre utilizatori. Insa exista acum pe piata si alte manusi de unica folosinta, realizate dupa un tipar mai mic si din materiale mai placute, care se muleaza pe degete si sunt si mai rezistente. In aceasta categorie se integreaza manusile de vinil si cele de latex, care pot fi alese la un pret foarte bun, in functie de culoare care-ti face placere.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte