Criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand ai nevoie de o placa compactoare de inchiriat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Placa compactoare este un utilaj utilizat in primul rand in activitati complexe, in santierele de constructii. Acesta este utilizat pentru tasarea pamantului, pentru a pregati terenul pentru asfaltare sau betonare. Cu toate ca placa compactoare este utilizata in mod special in santiere, mai sunt cazuri in care acest utilaj este utilizat pentru activitati gospodaresti. In cazul in care placa compactoare este utilizata ocazional, achizitionarea acestui utilaj nu este o idee buna din punct de vedere financiar.

Inchirierea placii compactoare este o solutie mult mai buna in cazul in care aceasta este utilizata ocazional. Pentru a putea inchiria o placa compactoare care sa se plieze pe nevoile clientului trebuie avut in vedere urmatoarele detalii:

– Combustibilul pe baza caruia functioneaza placa compactoare. In functie de acest criteriu pot fi achizitionate placi compactoare care functioneaza cu ajutorul benzinei si placi compactoare care functioneaza cu ajutorul motorinei. Placa compactoare care functioneaza pe benzina este utilizata in amenajarea solului si in gradinarit. Acest model de placa compactoare are o durata de utilizare foarte mare, asta in conditiile in care este utilizata si intretinuta corespunzator.

Modelul care functioneaza pe baza de motorina este utilizat in special la intretinerea drumurilor sau la tasarea pietrelor. – Puterea pe care o dezvolta motorul placii compactoare. Acest detaliu este exprimat in KW si trebuie tratat cu maxima seriozitate pentru a putea inchiria un model de placa compactoare care sa poata fi utilizat in cele mai bune conditii. Activitatea in care doresti sa utilizezi placa compactoare trebuie avuta in vedere pentru a putea stabili care este modelul de placa compactoare de care ai nevoie.

– Suprafata care poate fi compactata intr-o ora este un alt detaliu foarte important care trebuie avut in vedere in momentul achizitionarii sau inchirierii unei placi compactoare. In cazul in care placa compactoare va fi utilizata in activitati complexe trebuie ca modelul utilizat sa poata compacta o suprafata cat mai mare pe parcursul unei ore.

– Dimensiunile placii compactoare.

Pentru a nu pierde mult timp cu compactarea terenului este recomandat ca dimensiunea placii compactoare sa fie cat mai mare. Motivele pentru care este recomandata inchirierea unei placi compactoare si nu achizitionarea acesteia sunt multiple, cateva dintre acestea fiind:

– Nu necesita alocarea unei sume mari de bani.

– Nu este necesar un spatiu pentru depozitare pentru ca dupa ce termini treaba cu ea o predai magazinului din care ai inchiriat-o.

– Nu necesita alocarea unei sume de bani pentru intretinere.

– Poti utiliza placi compactoare de cea mai buna calitate la un pret foarte mic. In cazul in care ai opta pentru achizitionarea placii compactoare este posibil sa nu iti permiti achizitionarea unei placi compactoare de o calitate superioara. Avand in vedere acest lucru este recomandat sa optezi pentru o placa compactoare de inchiriat.

Sculedeinchiriat.ro este magazinul online care ofera spre inchiriere o gama variata de utilaje si scule, inclusiv placa compactoare. Prin intermediul acestui mazin online vei putea alege dintr-o gama foarte variata de produse, toate fiind de cea mai buna calitate. Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru inchirierea produselor oferite de catre acest magazin online este unul mic in comparatie cu calitatea oferita.

Pentru a putea inchiria unul dintre produsele aflate in magazinul sculedeinchiriat.ro trebuie sa ai urmatoarele documente:

– In cazul in care esti persoana juridica ai nevoie de urmatoarele documente:

a. Copie certificat de inmatriculare a societatii, semnat si stampilat conform originalului.

b. Copie dupa actul de identitate.

c. Delegatie sau imputernicire pentru soferi sau angajati.

– In cazul in care esti persoana fizica ai nevoie de urmatoarele documente: a. Copie dupa actul de identitate a persoanei.

b. Factura de utilitati pentru a demonstra faptul ca locuiesti la adresa trecuta in actul de identitate. In concluzie, inchirierea placii compactoare sau a oricarui alt utilaj este in unele cazuri o varianta mult mai buna decat ar fi achizitionarea acestora.

Pentru ca procesul de inchiriere sa se realizeze cat mai repede iar clientul sa primeasca un utilaj de cea mai buna calitate la un pret foarte mic recomand apelarea la serviciile oferite de catre magazinul online sculedeinchiriat.ro. Datorita avantajelor pe care le ofera acest magazin online este foarte cunoscut in acest domeniu de activitate, ceea ce face ca acest magazin online sa fie alegerea corecta pe care trebuie sa o faci in cazul in care doresti inchirierea unui utilaj.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte