O viata mai linistita

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Un trend pe care multe persoane in Romania il urmeaza astazi este acela de a se muta de la apartament la casa. Cel mai bine se vand casele in suburbie, insa pentru cei care vor sa inceapa o viata cu totul noua se recomanda mutarea la casa intr-o comuna.

Asta am facut eu si cu familia mea atunci cand am decis sa plecam din Bucuresti. Desi este capitala si sunt foarte multe oportunitati, este de asemenea si un loc care poate sa te oboseasca. Unde mai oui ca este si destul de scump. Asa ca am decis sa ne mutam in satul sotiei mele. Acolo unde a crescut.

Prin intermediul site-ul royal-imob.ro am inceput sa cautam anunturi cu vanzari case Paulesti.

Cateva informatii despre Paulesti pentru a va face o idee:

Comuna Paulesti este situata in partea central-sudica a judetului Prahova, pe DN 1, la circa 2 km nord de Municipiul Ploiesti si la aproximativ 63 km fata de Bucuresti.

Localitatile vecine sunt:

– in nord: Orasele Plopeni si Baicoi

– in sud: Comuna Blejoi

– in vest: Orasul Baicoi si Comuna Aricestii – Rahtivani

– in est: Comuna Blejoi, Orasul Boldesti – Scaieni, Comuna Lipanesti.

Este alcatuita din patru sate: Paulestii Noi, Cocosesti, Paulesti si Gageni.

Suprafata totala a comunei Paulesti este de 5527 ha, din care intravilan 940 ha reprezentand 17% din teritoriul localitatii si extravilan 4587 ha reprezentand 83%.

Localitatea Paulesti este situata la contactul dintre Campia Inalta a Ploiestilor, parte componenta a Campiei Romane si Subcarpatii Prahovei, subunitate a Subcarpatilor de Curbura. Resursele naturale sunt reprezentate de: soluri cu fertilitate ridicata din clasa molisoluri, pajisti naturale si roci de constructie. Relieful localitatii Paulesti este favorabil dezvoltarii acestei asezari omenesti, oferind conditii bune pentru locuire si pentru desfasurarea unor activitati economice diversificate.

Aceasta comuna este foarte moderna si prezinta foarte multe oportunitati de afaceri. Principala sursa ar fi agricultura, deoarece comuna este renumita pentru ciresele care le produce. Solul foarte fertil permite ca aceste fructe sa cresca mai mari decat in alte parti si sa capete o aroma mai placuta.

Am acut norocul sa gasim o casa la cheie in Paulesti, care sa ofere 4 camere, 2 bai, o curte mare si sa fie racordata la toate utilitatile necesare pentru a nu simitii lipsa confortului de la oras.

Datorita site-ul royal-imob.ro am descoperit aceste anunturi si nu cred ca ne-am fi mutat intr-o astfel de casa daca nu apelam la acest serviciu.

Viata la comuna este mult mai avantajoasa, deaorece exista mai putine pericole pentru copii si au sansa dea  creste intr-un mediu curat in armonie cu natura. Chiar daca este o comuna nu lipsesc conforturiel de la oras, iar magazine din apropriere sunt foarte bine aprovizionate. Recomand site-ul agentiei royal-imob.ro, deoarece posteaza anunturi actualizate in fiecare zi, iar cei interesati pot alege sa caute orice tip de locuinta nu neaparat casa sau vila. Este utila pentru toti cei care vor sa gaseasca anunturi imobiliare in Romania rapid si sigur.

Paulesti este comuna in care trebuie sa te muti si tu daca iti place natura si stilul de viata linistit!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte