Sursa ta de cadouri, 3gifts.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sursa ta de cadouri, 3gifts.ro
Sursa ta de cadouri, 3gifts.ro

Problema cadourilor este una mare. Îţi trebuie inspiraţie şi o cunoaștere bună a persoanei căreia vrei să îi dăruieşti ceva. Internetul a devenit o buna sursa de informare si mai ales de oferte pentru cadouri inspirate.

Magazinul 3gifts.ro este operat de  SC METEORIS PRIMEX SRL, cu sediul în Bragadiru, str. Parfumului nr 35J, jud. Ilfov si este unul dintre cele mai căutate si cu oferte de nerefuzat.

Deunăzi am avut nevoie să ofer niște cadouri unor prieteni ai mei. Nu neapărat cu valoare mare, dar bine țintite spre fiecare prieten.

Am ales secțiunea cadouri traditionale romanesti de pe 3gifts.ro pentru ca acolo am considerat eu că trebuie să o fac. Cadourile tradiționale de la 3gifts.ro sunt unele dintre cele mai inspirate.

Sursa ta de cadouri, 3gifts.ro
Sursa ta de cadouri, 3gifts.ro

Începând de la platourile cu cele mai variate forme si terminând cu butoiul de lemn de trei litri, sau alte cadouri oferite spre cumpărare oferta este de nerefuzat.

Eu personal am profitat de ea pentru a face cadouri prietenilor despre care am pomenit mai sus. Am cumpărat pentru cineva un platou din lemn tip frunză. Pentru că nu am dorit să mai caut si alte oferte am luat pentru alt prieten  butoi de lemn 3 l şi altuia un  suport sticle vin. Aceste cadouri le-am oferit drept cadou cu ocazia zilelor de naștere ale acestora. Ca o curiozitate, fără legătură cu 3gifts.ro, dar legată de aceasta istorisire este faptul ca cei trei prieteni ai mei au date de naștere consecutive (18, 19, 20 mai) şi atunci a trebuit sa cumpăr odată toate cadourile. Pentru că am avut o comanda unică prețul transportului a fost mai mic pe unitatea de produs.

Sursa ta de cadouri, 3gifts.ro

3gifts.ro oferă aceeași politică a returului ca toate magazinele online, dar şi garanție conform legii.

Un lucru interesant care apare în cazul unor conflicte nesoluționate este următoarea: „In situația in care problema întâmpinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfăcător, va rugam sa va adresați pentru o conciliere amiabila D-lui Cringasu Laurentiu la adresa de e-mail cringasu.laurentiu@3gifts.ro.” Este o politică cat se poate de bună dar cred ca nici unul dintre cumpărători nu va ajunge în acest stadiu. Calitatea produselor este fără de cusur iar livrarea lor este ireproșabila.

Vizitând site-ul 3gifts.ro am văzut si alte oferte pentru cadouri, foarte atrăgătoare dar care pe mine momentan nu m-au interesat. Voi aminti doar din categoria cadourilor haioase  cănile revolver, cana Game Over sau păpuşa gonflabilă asistenta sexy.

In secțiunea de cadouri dedicate femeilor am găsit interesant un corset modelator talie Rubber, o  mini mașină de cusut portabilă, verde sau  eșarfa burlăciţă Bride to Be.

În afara unor pixuri de diferite forme neașteptate mi-au atras atenţia si rucsacurile tip ghiozdan de diferite culori.

Acest magazin online ce are rafturile pline cu cadouri pentru diferite ocazii este sursa ta de încredere, este tot ce si poate dori oricine este pus in situația de a găsi, alege si cumpăra un cadou.

Cadourile pot să ne facă viața mai frumoasă atât pentru cel care dăruiește – vede bucuria celui ce îl primește – dar şi pentru destinatarul cadoului.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.