Lui Tone îi este frică de electorat, mai ales de USR

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Lui Tone îi este frică de electorat, mai ales de USR
Lui Tone îi este frică de electorat, mai ales de USR

PSD / Petre Ţone: Din păcate, nu adversarii sunt problema!

La USR, în condiţiile în care au 3 membri la Olteniţa, să ia 17%. E greu de digerat! Spune Petre Ţone, referitor la alegerile din 26 mai. Oare a spus un adevăr? Parţial! La data amintită USR număra mai mulți membri chiar daca erau mai putini vizibili şi datorită atitudinii violente a membrilor PSD cât şi a faptului că primarul nu a dosrit să le acorde un spatiu conform legii. Am trecut peste asta si așa Tone a început să fie îngrijorat. Trei membri USR, în spusele domniei sale, au reușit sa influențeze 1570 de Olteniţeni!!!!!

Este o temă de gândire pentru PSD. Partidul domniei sale este pe ducă. Asta o vor arata alegerile locale cat si cele parlamentare. Ce  va face Ţone fără primărie şi fără masa sa de manevră.

In articol îl plânge pe Dragnea: „Domnule, e în creştere, (PNL) l-au făcut pe Dragnea să fie omul cel mai rău de pe planetă. Ce a făcut Dragnea pentru români se va vedea în momentul în care ceilalţi vor veni la guvernare.”

Eu vreau să îi spun domnului Petre Tone  că PSD a distrus speranţa de viaţă mai bună pe termen lung. Speranţa românilor. Este drept că unii se bucură pe termen scurt, dar uită că au copii şi nepoţi ce vor plăti pentru ei.

Un alt enunt din cadrul articolului sună cam asa: „L-am văzut pe Ponta care spunea de faptul că România nu mai vrea dublu standard, râzând de ce vorbea Dragnea despre legumele şi fructele infestate cu tot felul de substanţe chimice şi îl ironizează pe acesta pentru chestiunea asta. Eu nu spun că Dragnea o fi fost perfect sau ce relaţii or fi avut ei doi, că nu ştie nici dracu’.”

Dragilor, nu masurile administrative ne scapă de acest flagel ci măsurile economice. Încurajaţi in mod real agricultorul român si nu o să mai fie nevoie de import. In Franța în zonele mai sărace, chiar de la Paris, sunt parcele pe care un cetăţean poate sa le ia spre exploatare. Trebuie ca legumele sa le consume in gospodăria proprie.

Totuşi am văzut că lui Ţone îi este frică de electorat, mai ales de USR.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte