Afla ce despagubiri auto poti primi, daca ai asigurare!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Ei, platesc asigurare pentru masina preventiv si obligatoriu, dar cui ii mai foloseste, in cazul in care sunt grav accidentat sau mor? Aceasta este una dintre intrebarile rezonabile pe care si le pune orice neinitiat in despagubiri auto care gandeste la modul simplist ca asigurarea respectiva serveste numai masinii.

Abia obtinusem asigurarea, cand m-am gandit sa cer consultanta preventiv, sa stiu care imi sunt drepturile, celei mai renumite firme de avocati in domeniul despagubiri auto. Stiu ca in orasul meu, consultanta la notar sau la avocat este platita, de aceea i-am intrebat de la inceput cat ma costa si daca imi sunt dispusi sa imi prezinte absolut toate drepturile pe care mi le da contractual de asigurat.

Daca firmele mai mici de notariat cer comisioane pentru a oferi lamuririle necesare, stiind cat sunt de buni specialistii de aici, mi-am imaginat ca ma vor taxa si am fost surprins sa constat ca iti raspund la intrebari, fara pretentii financiare. Eu nu am fost capabil sa pun mai multe intrebari, dat fiind ca aveam cunostinte limitate in ceea ce priveste asigurarile auto si despagubirile pe care le pot primi in cazul unor accidente.

Iata ce raspunsuri linistitoare am primit de la ei: -si oamenii sunt cuprinsi in asigurare, nu numai masinile, fiindca sanatatea si vietile acestora sunt mai importante decat masinile. La acest aspect ar trebui sa se gandesca toti cei care nu au asigurari si in cazul in care le fac, sa caute din start: un asigurator foarte serios, recomandat de mai multi clienti care au avut accidente si o firma de avocati cu experienta in despagubiri accidente, in cazul in care nu li se respecta drepturile, la suferirea unui accident. Firmele care ofera servicii de transport persoane au asigurari special sa poata despagubi persoanele pe care le transporta in caz de accident.

Accidentele rutiere survin din culpa amandurora sau exclusiv din vina unui conducator auto, insa apar si pe fondul unor defectiuni tehnice nereparate la timp sau al condititilor meteorologice nefavorabile: carosabil umed, polei, reducerea vizibilitatii din cauza intunericului. De ce iti spun toate acestea? Nu ca sa te sperii, ci sa te constientizez asupra necesitatii asigurarii si a cunoasterii drepturilor pe care ti le rezerva aceasta. Ce am aflat de la Grecugorde.ro? 1. Daca sunt neangajata inca si abia mi-am terminat studiile, in cazul in care in urma accidentului trebuie sa fiu spitalizata si ingrijita, asigurarea ma sustine financiar prin oferirea unei sume lunare echivalente cu salariul minim pe economie.

Nimeni nu isi doreste sa se accidenteze in plina tinerete si sa suporte toata viata traumele, dar omul intelept isi ia masuri de precautie la orice varsta. 2.Se acopera toate cheltuielile rezultate din accident: transportul accidentatilor la spital, spitalizarea acestora. Imi povestesc despre un proces pe care l-au castigat, fara sa dea nume. Un copil nesupravegheat a sarit in fata unei masini si a necesitat spitalizare. Cu toate ca soferul nu a fost vinovat, iar nota de plata s-a ridicat la 2000 de lei, din asigurare s-a acoperit totul ca nici parintii celui mic sa nu sufere.

Este greu sa te trezesti si cu masina facuta praf si accidentat si dator la stat, de aceea nu sta cu asigurarea in buzunar, ci informeaza-te despre tot ce iti poate oferi ea. 3. Esti capul familiei, ai copii care nu au terminat scoala si au nevoie de tine si iei in calcul si un eventual deces, fiindca se conduce intr-un ritm infernal, iar tu conduci 5-6-8 ore pe zi. Lasa familiei datele firmei de mai sus pentru orice eventualitate sau ia legatura cu firma si gaseste o solutie ca in cazul unui accident mortal, familia sa fie ajutata de ei sa obtina toate despagubirile si daunele morale!

Am aflat multe datorita lor si acum stiu exact care imi sunt drepturile in calitate de posesor al unei polite de asigurare valabile. Imi plac avocatii care ajuta oamenii aflati in nevoie si care nu au odihna pana nu le castiga procesele. I-am apreciat fiindca nu au stat pe ganduri in a ma lamuri cu privire la probleme juridice, fara bani, chiar daca le-am luat din timpul pretios. Avocatii de la firma Grecugorde muncesc foarte mult, fiindca primesc solicitari din toata tara gratie felului in care lupta alaturi de fiecare client pana la obtinerea dreptatii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.