Vidanjare separatoare de grasimi trebuie facuta mai des vara

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Gospodinele care au gatit vara, cand aerul este abia respirabil si cu sistem de climatizare in sufragerie, la locul de munca sau in mijloacele de transport in comun, nu mai au pofta de mancare. Este normal sa le piara pofta din moment ce siruri de transpiratie le inunda fata, iar hainele li se lipesc de piele. Pare inuman ca o persoana sa fie sacrificata, cand exista posibilitati decente: se poate comanda mancare gatita la domiciliu sau familia poate lua masa la restaurant.

Asa se explica aparitia puzderiei de restaurante si de terase vara. Imagineaza-ti cat de bine este sa astepti la umbra, sa simti in nari parfum de tei, sa vorbesti cu partenerul tau cate in luna si in stele si sa fii servita! Nu trebuie sa faci absolut nimic, decat sa te bucuri, sa traiesti clipa! Poti admira oamenii frumosi din jur, cladirile fastuoase, imbata-te cu aromele inegalabile ale verii, dar indreapta un gand de recunostinta si catre cei care gatesc ei in caldura ucigatoare, asaza cu grija masa si te servesc, dar si catre furnizorii de servicii vidanjare separatoare de grasimi.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca restaurantele mari si elegante sunt obligate sa isi monteze sub chiuvete separatoare grasimi, iar acestea se umplu foarte repede in timpul verii. Grasimile acestea s-ar depune pe tevi si cu timpul s-ar pietrifica inundand canalizarea. Dar nu acesta este necazul cel mai mare al grasimilor! Ele ajung in panza freatica si o contamineaza. Se vorbeste despre cat de nociv este uleiul folosit la prajirea carnii sau a cartofilor, dar depunerile de grasime de pe vase se iau cu detergent special, prin urmare in acele grasimi se afla si compusi chimici care nu trebuie sa ajunga in sol.

Intr-o locuinta cu doua-trei persoane nu se impune prezenta unui separator de grasimi, mai ales ca vara mancarea se inlocuieste cu fructe, legume si branzeturi, in plus cantitatea de ulei folosita la prepararea hranei este foarte mica. Intr-un restaurant, situatia se schimba. Acolo se aduna de la 6 litri de ulei in sus, zilnic, fiindca nu se poate praji cartofi sau oua in uleiul in care s-a prajit pestele, iar gusturile clientilor sunt variate. In statele dezvoltate din lume se incearca utilizarea grasimilor provenite din bucatariile restaurantelor la incalzit, ca sursa de energie. La noi nu se experimenteaza un asemenea sistem, dar separatoarele de grasimi se umplu extrem de repede si necesita vidanjare.

Calypsomono.ro efectueaza si la urgente astfel de operatiuni, fiind un furnizor de servicii de care are nevoie comunitatea, intreprinzatorii, firmele si societatile, dar si gospodariile individuale. Serviciile lor de vidanjare separatoare grasimi, puturi si fose septice sunt indispensabile. De ele este nevoie mereu, mai ales cand furnizorul de servicii este serios si depoziteaza la loc sigur materialele biologice periculoase. Vidanjele lor sunt silentioase si curate, astfel incat nu emana miros in timpul operatiunilor. Specialistii de la Calypsomono.ro curata si spala mecanizat canalizari si puturi absorbante, inspecteaza cu atentie canalizarile si le reabiliteaza la nevoie.

In prezent, cand canalizarile se infunda din cauza inundatiilor excesive, interventiile lor sunt salutare. Serviciile oferite de ei pot fi caracterizate prin urmatoarele adjective: prompte, perfecte, responsabile. In cazul in care te incadrezi intr-una din situatiile de mai sus, adica ai nevoie de unul dintre servicii sau de mai multe, apeleaza la ei neintarziat. Exista multiple posibilitati de contactare a acestor profesionisti, aflate la indemana tuturor.

Internautii pot completa formularul pus la dispozitie pe site-ul oficial al firmei sau pot scrie un e-mail, iar persoanele care nu utilizeaza computerul pot solicita telefonic serviciile lor. Specialistii Calypsomono.ro ofera consultanta celor care au nevoie si respecta programarile, astfel ca in cel mai scurt timp posibil vor rezolva toate problemele de care aveti nevoie. Experienta indelungata si calitatea serviciilor oferite ii plaseza pe un loc fruntas in topul celor mai buni specialisti din domeniul canalizarilor.

Ei executa mecanizat multe dintre lucrari, fapt care garanteaza standardele inalte ale lucrarilor. Disfunctiile sistemelor de canalizare sunt depistate cu ajutorul inspectiei video. De asemenea ei tin pasul cu tot ce apare nou in domeniu, asa au aparut si la noi videnjele ermetice, iar vidanjarea nu mai este resimtita atat de dureros de catre solicitanti si de catre vecinii lor. Vara, de cate ori mananc cu placere la o terasa si nu ma mai coc in bucatarie, indrept un gand de recunostinta catre bucatar, ospatar, patronul locatiei, dar si catre cei care executa servicii de vidanjare separatoare grasimi!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.