Apa sanatoasa, cu ajutorul electrovana apa

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Apa este cel mai important element de pe Pamant. Importanta ei a fost remarcata in urma cu cateva mii de ani, pe cand comunitatile de oameni de la acea vreme si liderii acestora o vedeau drept un element sfant. Nu au gresit deloc facand aceste afirmatii si venerand apa drept cel mai important element al mediului si al vietii in ansamblu. Ulterior au aparut afirmatii precum ca apa ar avea memorie si puterea de a transforma senzatiile in realitate. Se considera ca o persoana agitata sau rau voitoare are sa se imbolnaveasca grav in urma consumului de apa.

De aceea, multi vraci recomandau prin 1800 ca apa sa fie consumata cu inghitituri mici, sa fie savurata si sa i se aduca multumiri pentru existenta sa. Acesta fapt dainuie si in prezent cand, specialistii considera ca corpul isi poate lua astfel toate mineranele si nutrientii de care corpurile au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Fara apa durata de viata este de maxim 3 zile, motiv pentru care nu ar putea exista viata pe Pamant in lipsa acesteia. Astfel, calitatea apei este extrem de importanta, indiferent de uzul acesteia (fie ca vorbim de apa potabila, pentru populatie, fie ca vorbim de apa pentru operatiile efectuate in mediul industrial, cat si despre apa necesara la animale sau la irigatul plantelor).

De aceea, de vreo cativa ani incoace, se pune tot mai tare accentul pe metodele si tehnicile de depoluare ce pot avea loc asupra apei, in oridine ca apa sa capete o calitate cat mai buna, fara a-i schimba proprietatile initiale. La nivel global exista o serie riguroasa de reglementari legislative care prevede anumite cantitati eliminate de apa poluata si pentru care in acelasi timp societatile sunt obligate sa ia masuri. Deversarea apei in emisarul natural nu se face oricum, ci dupa ce testele asupra acestei ape poluate indica ca nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator, cat si pentru om. Astfel, societatile supun apa poluata la diferite tratamente de specialitate.

Apa potabila este intens filtrata prin sisteme performate de filtrare, pastrand concentratia necesara de minerale si eliminandu-se actiunea agentilor patogeni, a bacteriilor si a substantelor cu impact negativ, provenite de la deseuri diverse. E drept, la tratarea apei se folosesc fel si fel de solutii chimice precum clorul, cunoscut drept cel mai bun dezinfectant. Prezenta acestuia se poate resimti cu usurinta in apa de la chiuveta, prin mirosul si/sau gustul neplacut si specific pe care acesta il are. Iar excesul de clor se poate observa si prin fierberea apei la 100 grade Celsius, cand o pelicula alba se va depune pe peretii vasului.

Acea pelicula este cunoscuta sub denumirea de calcar, asa cum auzim si in cadrul masinilor de curatat vase si haine. Pentru a elimina senzatia neplacuta ramasa in urma tratarii apei cu diferiti agenti la statiile de epurare, se recomanda utilizarea unor filtre speciale care reduc astfel concentratia substantelor chimice. Filtrele pot fi niste dispozitive mici, amplasate de-a lungul tevilor, cat si sub forma de pulbere, avand capacitatea de a neutraliza continutul de clor. Totodata, se stie, cand vine vorba de utilizatorii casnici care locuiesc la casa, se resimte tot mai des nevoia de alimentare cu apa direct de la chiveta, asa cum este si mai confortabil, in detrimentul apei de la fantana.

Pentru a putea face posibil acest lucru si pentru a-ti aduce mai multa fericire in casa/curte prin intermediul apei potabile si/sau de uz sanitar este recomandat sa folosesti o electrovana apa. Aceasta apa iti aduce apa acolo unde ai nevoie si iti poate veni in ajutor inclusiv pentru a iriga plantele din gradina sau pe cele de la camp. Este un dispozitiv extrem de important tinand cont ca schimbarile climatice din ultima perioada si temperaturile tot mai ridicate tind sa produca seceta si implicit, pierderea unor vaste culturi. Acest dispozitiv te va ajuta sa-ti indeplinesti treburile si obligatiile casnice, dar si agricole, cu mai multa usurinta si fara griji. Irigatul plantelor se poate face dupa fisa plantelor si in functie de cantitatea optima pentru fiecare specie/planta in parte. In acelasi timp, pentru montajul corespunzator al acesteia, poti apela la un specialist cat si la o persoana apropiata care are experinta in montare acestor tipuri de echipamente.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte