Cele mai bune camioane second hand

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

O afacere in domeniul transporturilor este mereu avantajoasa, deoarece este tipul de industrie care nu o sa falimenteze niciodata. Desigur, la inceput vor exista anumite investitii de facut, insa dupa ce ai intocmit toate actele ce prevad normele de transport si ai achizitionat un camion sau mai multe poti cauta soferi pentru a da drumul la afacere?

Avantajul de a cumpara camioane second hand

Multe firme de transport din Romania prefera sa cumpere camioane second hand, deoarece sunt la fel de bune precum cele noi, chiar daca au cateva mii de kilometri rulati, pentru un camion este o nimica toata. De obicei, aceste camioane provin de la multinationale din vestul Europei care schimba camioanele datorita politicii adoptate de firma respectiva si a  tratatului pe care o au cu diversi furnizori ( ex: Scania, Mann, Renault, Volvo).

Acest lucru inseamna mai multe avantaje pentru firmele mici de transport care sunt pe punctul de a-si extinde compania. Nimic nu se compara cu un stoc de camioane second hand, sau cu un cap tractor cu toate facilitatile pentru a acomoda soferul pe drumurile lungi pe care trebuie sa le parcurga.

Cel mai bun parc cu camioane second hand se numeste camioane.scania.ro, o firma care se ocupa de comercializarea camioanelor de la diversi producatori, dar care intocmesc si actele pentru cumparatori.

Acest dealer de camioane este foarte usor de accesat, deoarece site-ul ofera toate informatiile necesare pentru cei interesati. De asemenea, firmele care nu pot plati cash, pot accesa programul in leasing pe care camioane.scania.ro il ofera.

Totul devine mult mai usor atunci cand ai firme dedicate care sa iti ofere sansa de a cumpara camioane second hand.

Toate inceputurile sunt grele, insa cu firma corespunzatoare chiar si o firma cu camioane poate inflori usor!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.