Manuale de engleza pentru micii anglofili

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Limba engleza, nu numai ca este una din cele mai raspandite limbi de pe glob este una si din cele mai indragite. Nu numai adultii isi exprima intentia de a invata aceasta minunata limba, ci si copiii arata un interes crescut spre studierea acestei limbi.

In scolile din Romania, inca din clasele primare se studiaza limba engleza. Pentru a-i atrage pe copii, se folosesc cele mai inedite manuale si metode pedagogice. S-a demonstrat stiintific ca procesul de invatare, pentru a avea succes, nu trebuie sa fie unul rigid, ci unul relaxat si interactiv. Copiii trebuie sa fie atrasi de materia preferata.

Manualele au si ele rolul lor. Acestea trebuie sa contina multe imagini care sa corespunda conceptelor invatate si care sa fie realizate in conformitate cu varstele elevilor. Astfel sunt create manualele de engleza Fairyland. Aceste sunt disponibile pe site-ul Librariei Delfin. Vei gasi aici toata gama de manuale si carti auxiliare de la aceasta colectie.

Este vorba despre 50 de lucrari disponibile in functie de anul de studiu al copilului. Fiecare manual engleza Fairyland are trasaturi specifice, desi toate acestea au si un punct comun. Aceste manuale sunt bazate pe o metoda distractiva si eficienta de invatare a limbii engleze. Sunt concepute in asa fel incat sa ii ajute pe cei mici sa isi insuseasca limba engleza intr-un mod natural, sa asimileze rapid notiuni de vocabular si elemente de baza privind structura propozitiei in limba engleza si sa se simta bine in timp ce invata.

Pe langa manuale, cei care achizitioneaza astfel de carti vor primi si un Fairyland cd foarte amuzant si distractiv, ideal pentru aprofundarea notiunilor. Este, de fapt, suportul audio pentru activitatile din manual. Versiunea electronica reproduce toata informatia din manualul tiparit, aducand totodata un plus de continut.

Fiecare unitate contine animatii video, activitati de asociere, exercitii de tip adevarat sau fals si de completare a spatiilor libere. Designul este atractiv, iar navigarea se face usor, fara sa oboseasca privirea.Toate informatiile gramaticale sunt introduse in mod firesc, astfel incat sa fie asimilate fara dificultate, iar imaginile atractive si jocurile vor antrena imaginatia si perspicacitatea micutilor.

Tot la Fairyland mai sunt disponibile si caietele elevului, specifice fiecarui manual in parte. Un caiet al elevului include pagini cu abtibilduri pentru folosirea in cadrul diverselor activitati, teste de recapitulare si evaluare pe module, planse de joc cu rol recapitulativ, fise cu imagini ale personajelor din manual, un dictionar ilustrat cu abtibilduri pentru o activare a memoriei pe termen lung.

Fairyland este destinat copiilor incepand de la grupele 0, prin Fairyland Starter si pana la anul 5 de studiu. Caracteristicile comune ale manualelor sunt dialogurile interesante, prezentarea vocabularului (mai ales cu ajutorul flashcardurilor), cantece, activitati prin care iti poti pune in practica abilitatile, consolidarea gramaticii si a vocabularului, revizii si evaluari la fiecare modul din manualele Fairyland 3 si 4.

Copiii vor fi mult mai incantati sa studieze limba engleza cu ajutorul acestor manuale. Daca esti parinte sau profesor si doresti sa le oferi celor mici materiale de studiu de calitate, iti recomandam sa accesezi site-ul Librariei Delfin pentru mai multe detalii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.