Neversea si Romania psd-izata

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
NEVERSEA, festivalul de muzică house, dance şi tech-house, a bubuit cu manele Captura facebook
NEVERSEA, festivalul de muzică house, dance şi tech-house, a bubuit cu manele Captura facebook
NEVERSEA, festivalul de muzică house, dance şi tech-house, a bubuit cu manele

Nivelul de cultura a poporului PSD a început să devina cotropitor. Chiar dacă în anii anteriori “NEVERSEA, era un festival recunoscut pentru muzica house și calitatea DJ-ilor care onorează evenimentul cu prezența, a oferit o surpriză majoră, sâmbătă seară.

DJ-ul Salvatore Ganacci a mixat pe manele. A întreținut atmosfera pe hitul lui Adrian Minune, “Așa sunt zilele mele”. Publicul a reacționat pozitiv. Oamenii au izbucnit în urale și au apreciat alegerea DJ-ului bosniac”, după cum spune site-ul Realitatea TV

Prin legi restrictive s-a încercat sa se pună capăt acestui flagel :”maneaua vulgară” Din păcate sunt tot mai multi cei care o adora. Oare cine sa fie de vină? PSD încearcă să afunde în neștiința și analfabetism poporul român. Știu destui “profesori de muzică” care propovăduiesc maneaua.

Lipsa de cultura ne domina tot mai mult. De la Viorica Dăncilă și madame Grapini până la ultimul respins de la examenul de 8 clase, prostia si incultura sunt la ele acasă. Atunci cum să ai o populație cultivata? Şi aici nu mă refer la cei care iubesc opera sau alte genuri de muzică . Ma refer la cei care spun cu nonșalanța “super ochei” sau atunci când secretarele nu-şi mai spun decât manager assistant, iar cizmarii și chiloțarii sunt designeri sigur nu mai ai speranțe pentru o limbă şi o cultura română echilibrata. Sigur atunci ne cuceresc maneliştii analfabeţi.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.