Echipamentul prezent în orice bucătărie horeca

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

O mașină spălat vase profesională este în prezent o necesitate obiectivă pentru orice unitate care asigură servicii de alimentație publică unui număr mare de persoane.

Dacă în trecut era opțională, în prezent orice restaurant care se respectă are nevoie de o mașină de spălat vase profesională.

Cum poate acest echipament ajuta un restaurant?

Mașinile de spălat vase sunt extrem de importante în orice bucătărie deoarece ele permit ca alimentele preparate să poată să fie așezate pe farfurii care sclipesc de curățenie, alături de tacâmuri și pahare la fel de curate.

Consumatorul, înainte de a gusta mâncarea comandată, este atent la modul de prezentare și mai mult ca orice la gradul de curățenie al vaselor în care acestea sunt așezate.

Cu ajutorul unei mașini de spălat profesionale corect dimensionată se pot curăța inclusiv tăvile, cratițele, oalele și alte tipuri de vase care se murdăresc frecvent în timpul gătirii într-o bucătărie horeca.

Menținerea curățeniei este o prioritate fundamentală în industria serviciilor de alimentație publică. Acest echipament – mașina de spălat vase profesională, face diferența față de competitori, oferă încredere consumatorilor că nu se vor îmbolnăvi.

Cu ajutorul unei mașini de spălat vase profesionalăeste mai ușor și să se păstreze în ordine vesela, deoarece nu vor exista grămezi de farfurii care își așteaptă rândul cu orele la fie curățate manual. Într-un timp foarte scurt vor fi igienizate perfect cu minim de efort din partea personalului angajat și stivuite corect până la o nouă folosire.

În definitiv, procesul de utilizare al mașinii de spălat vase este foarte rapid.

Se așează vesela murdară pe categorii în interiorul echipamentului, apoi urmează alte operațiuni foarte simple: setarea parametrilor de funcționare a mașinii profesionale, introducerea detergentului necesar și apăsarea butonului de pornire. După ce acestea sunt spălate în mod automat, urmează etapa de scoaterea vaselor din echipament și refolosirea acestora fără probleme.

Cu cât performanțele oferite de mașina de spălat vase sunt mai bune, cu atât și reputația restaurantului crește.

În industria Horeca chiar se spune că nu se poate asigura de către un restaurant servicii de alimentație publică calitative pe termen mediu și lung dacă nu există o mașină de spălat vase bună.

În trecut, când în multe bucătării profesionale lipseau astfel de echipamente, sincopele pe fluxul tehnologic culinar se țineau lanț. De multe ori bucătarii trebuiau să se oprească din gătit și să se ocupe ei înșiși de spălarea vaselor. Acest fapt întrerupea procesele de lucru din bucătărie și creștea timpul de așteptare al clienților, ceea ce conducea implicit la scăderea profitului unității respective.

O bucătărie profesionistă seamănă în prezent foarte mult cu o linie de asamblare dintr-o fabrică unde productivitatea muncii este esențială. Nu trebuie să existe blocaje în fluxul tehnologic pentru că ele conduc implicit la pierderi din cauza timpilor morți. Iată de ce achiziția unei mașini de spălat vase industriale este extrem de importantă chiar și în unitățile mici, nu doar acelea de dimensiuni medii și mari.

Mașina de spălat vase profesională, o investiție pe termen lung

Orice proprietar de restaurant trebuie să înțeleagă că pentru a avea succes în această activitate ar trebui să înceapă cu achiziția unei mașini de spălat vase bune.

Acest echipament horeca, dacă este achiziționat de la un brand internațional cu notorietate, va aduce antreprenorului ce îl achiziționează satisfacții deosebite și va face din respectiva unitate un jucător important în industria de alimentație publică, deoarece va permite îmbunătățirea fluxurilor tehnologice din cadrul bucătăriei în cauză.

De la TC Romania Crown Cool clienții pot cumpăra mașini de spălat vase de cea mai bună calitate. Un consultant al firmei va lua legătura cu tine pentru detalii suplimentare. Odată ce comanda este finalizată și plasată, ți se trimite mașina de spălat aleasă în ziua și ora stabilită de comun acord.

Mașinile de spălat vase profesionale de dimensiuni mari se pot utiliza cu succes în multe bucătării de restaurante, mai ales în acelea care organizează frecvent evenimente de genul: nunți, botezuri, zile onomastice, aniversări.

Specialiștii TC Romania Crown Cool au o largă experiență în materie de echipamente horeca, așa încât în funcție de necesitățile clienților, de nevoile acestora, vor putea recomanda acea mașină de spălat vase ideală care să îți acopere și ție pe deplin necesitățile de moment și pe termen mediu sau lung.

Chiar dacă importanța unei mașini de spălat vase pare neînsemnată, nu este deloc așa: reprezintă o rotiță de bază în mecanismul unei afaceri din domeniul alimentației publice. Nu ignora asta!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.