Accesorii pentru un scolar fericit

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Este o adevarata frustrare pentru parinti atunci cand se anunta sedintele scolare. Invatamantul gimnazial si liceal presupune mentioneaz un principiu conform caruia invatamantul este universal, obligatoriu si gratuit, dar acest lucru nu se prea aplica in zilele noastre. Este extrem de deranjant ca la fiecare sedinta sa se ceara bani pentru orice, de parca copiii ar fi niste monstruleti care nu au pic de cunostinta.

E drept, ei sunt foarte curiosi si intr-un colectiv mai mare tind sa fie foarte poznasi si curiosi. Insa nu sunt distrugatorii lumii. De alta parte exista o serie de invatatori cu pretentii mult prea mari, care tind sa exagereze. De aceea poti propune diferite masuri de protectie care sa ofere mai multa siguranta copiiilor la gradinita sau la scoala si care sa taie din bugetul acela infinit pe care invatatorii il solicita cu fiecare ocazie.

Una dintre problemele cel mai des intalnite fac referire si la tabla de scris. E drept, tabla scolara este o achizitie extrem de scumpa, care ar trebui sa intre in sarcina scolii. Insa, Folina vine acum pe piata cu o inovatie care va vor face sa uitati de teama degradarii sale – aceasta folie tabla scolara.

Aceasta folie este autoadeziva si se aplica cu usurinta. Previne ca tabla sa se uzeze cu usurinta si implicit, sa se degradeze. Folia este realizata dupa un tipar inovator care permite scolarilor si invatatorilor sa scrie pe aceasta, fara a zgaria tabla in sine. Astfel folia poate fi utilizata atat la scoala, dar si acasa, pentru toti acei copii care au tendinta de a scrie pe pereti. Astfel eviti si sa cureti peretii sau sa-i varuiesti in mod repetat, ceea ce este o economie de timp, cat si de buget.

Pentru mai multe modele si detalii suplimentare acceseaza site-ul Folina si arata conducerii scolii noua ta descoperire.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte