Fabrica-de-firme imbina eficient teoria cu practica

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Site cum au cei de la Fabrica-de-firme mai rar! Pana si un internaut incepator il poate accesa si isi poate nota acte infiintare SA. In pagina care se incarca de indata ce este accesata gaseste informatii despre etape, tarife, taxa ce trebuie achitata pentru infiintarea unei firme, a unui PFA, a unei fundatii sau asociatii si a unui ONG.

Inveti ca de la un curs de specialitate citind informatiile de pe site-ul lor. Cand este nevoie, dau si definitia conceptului si asemanari si deosebiri intre PFA si ONG. Sa zicem ca in mare stim diferentele, dar ei ne prezinta deosebiri legate de infiintare, de capitalul necesar la inceput.

Sa zicem ca stii teoretic ce ai de facut, dar practic este mai greu, mai ales ca nu stii la ce usi sa bati. Ei, bine, soliicta-le servicii infiintare firme Bucuresti , fiindca pun in practica in mod abil toata acesta teorie care iti este de folos .

Dupa semnarea contractului de prestari servicii cu ei, preiau sarcina infiintari si iti pun in mana actele la termen. Asa sunt ei, punctuali, disponibili, buni cunoscatori ai legislatiei si buni sfatuitori in ceea ce priveste optimizarea activitatii economice pe care o desfasori.

Tot pe site-ul lor gasesti componenta dosarului acte infiintare ONG.

Teoretic ai toate informatiile pe site si le poti spune si altora, practic ei pot face toate demersurile in numele tau, daca ii delegi sa faca acest lucru.

Avantajos! De ce sa pierzi tu timp pretios, cand ei stiu exact la ce usi sa bata cu folos si care sunt etapele sa obtii actele unei firme, ONG sau PFA.

Practic trebuie sa te duci la prima intalnire cu ei si sa vorbiti deschis.

Spune-le despre ce doresti sa realizezi, prezinta-le viitorul sediu social, cere-le o parere si tine cont de ea, fiindca au in portofoliu firme de mare succes din tara!

Porneste la drum cu oameni onesti si priceputi in ceea ce fac si pastreaza-i aproape! Nu se stie cand vei avea nevoie sa schimbi sediul social, sa suspenzi activitatea firmei pentru o perioada sau sa majorezi capitalul firmei tale.

Cu ei oprice operatiune de acest tip devine o formalitate pentru tine!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte