Anuntul „Inchiriem masini” se poate verifica

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Imi plac anunturile care se pot verifica, fiindca ai suficiente date pentru asta. Asa procedeaza cei care nu au nimic de ascuns, pun pozele cu serviciile si produsele lor pe site, le ofera clientilor sansa de a posta comentarii referitoare la colaborarea cu ei.

Despre furnizorii de top ai produselor si serviciilor, vor exista mereu articole pozitive. In mod cert ca un blogger sau adviser nu si-ar risca renumele si onestitatea, prezentand in termeni superlativi o fima care ofera servicii de calitate indoielnica. In afara acestor referinte, se poate analiza cu lupa si site-ul firmei la care vrei sa apelezi.

Cand gasesti anunturi de tipul: “inchiriem masini” chiar daca ai nevoie ca de aer de o masina, soliciti programare, dupa ce esti sigur ca ai gasit firma de top, care sa iti furnizeze cele mai bune servicii.

Iata criteriile de alegere a firmei ideale de inchirieri:

1. Rezultatele furnizate de motoarele de cautare.
Se intelege ca firmele cele mai bune apar pe prima pagina a serviciilor de profil si acesta este o metoda corecta de selectie. Cele mai bune firme au cele mai multe cautari urmate de solicitari, asa se axplica prezenta lor pe prima pagina.

2. Pagina virtuala a firmei respective. Daca este ordonata, ingrijita, prietenoasa cu vizitatorul reprezinta o carte de vizita care indeamna clientul sa solicite o masina de inchiriat. Pe pagina virtuala se pot analiza: aspectul masinilor, diversitatea si complexitatea serviciilor si tarifele.

3. Tot ce se scrie pe internet sau in presa scrisa despre acest subiect.

4. Parerile clientilor.

Am parcurs toate aceste etape si acum va pot prezenta din proprie experienta motivele pentru care am evaluat cu numarul maxim de stele activitatea lor.

In primul rand, i-am putut contacta rapid si am putut sa fac programarea rapid. Discutia a decurs eficient, fara timpi morti si asa au loc toate programarile. Sistemul de plata a fost securizat si mi-am dat seama de acest lucru din momentul in care am efectuat-o.

La capitolul punctualitate acord maximum de puncte. Cand am iesit din aeroport, erau acolo unde am stabilit sa ne intalnim, deci au fost mai din timp la fata locului. Masina arata perfect, atat in exterior, cat si in interios. Sunt sigura ca a fost dusa la spalatoria auto inainte de a fi livrata.

Portbagajul ca si interiorul masinii miroseau placut, climatizarea functiona perfect, asa ca drumul a fost o placere. Masina a pornit usor de pe loc si nu a fost sub nicio forma greu de condus datorita starii tehnice perfecte in care se afla.

Cand mi s-au inmanat cheile, actele si asigurarea mi s-a repetat ceea ce mi s-a spus la programare:

-Puteti sa strabateti Romania de la nord la sud. Nu aveti limite la numarul de kilometri! Daca aveti probleme pe drum, fie ne sunati sa va spunem ce aveti de facut, fie solicitati servicii de inteventie, fiindca intervenim.
M-am bucurat de masina lor mai mult de o luna si trebuie sa va mai informez doua lucruri utile legate de inchirierea masinilor de la acesta firma:

1. tariful inchirierii pe zi scade, cu cat creste numarul zilelor.

2. exista un calculator online al costurilor totale ale inchirierii pe site-ul firmei. Se foloseste foarte usor , iar clientul afla repede ce buget sa rezerve inchirierii.

Cu 500 de euro te poti plimba cu DACIA LOGAN MCV timp de 32 de zile, unde doresti cu intreaga familie. Calculand biletele de tren sau de autobuz pentru 5 persoane, vei constata ca este mult mai eficient cu masina de inchiriat decat cu transportul in comun, daca ne raportam si la nivelul ridicat de confort oferit de masina inchiriata.

Sper ca te-am convins ca inchirierea unei masini este deosebit de avantajoasa, iar daca alegi acesta solutie, bate palma cu cei de la Premierrentacar.ro si nu vei regreta!
Inchirierile sunt eficiente si pe termen scrut:2-3 zile, dar si pe termen lung de la 10 zile la peste o luna.

Datele de contact prin care se poate face rezervarea sunt la vedere pe site, iar flota poate fi analizata cu atentie. Fiecare masina este prezentata cu datele sale tehnice, iar pozele corespund realitatii 100%.

De cate ori am nevoie de o masina de inchiriat, nu apelez la altcineva, fiindca am fost in totalitate multumita de serviciile oferite de aceasta firma.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte