Inchirieri utilaj cariera o solutie economica

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

O cariera functionala cu multa cheltuiala se tine. Nu ma refer la cariera aceea personala in care trebuie de asemenea sa investesti, ci in cariera de piatra, care furnizeaza materia prima fabricilor de ciment, dar si piatra atat de necesara pavajelor si constructiilor. Intretinerea unei cariere de piatra se face cu efortul celor care muncesc din greu aici si cu investitii. Ce eforturi financiare implica intretinerea unei cariere de piatra?

1. Amenajarea locului astfel incat utilajele sa poata lucra, iar camioanele sa se deplaseze pentru a fi incarcate si pentru a duce materia prima, acolo unde este nevoie de ea.
Pentru realizarea unui drum de acces se cheltuieste si se munceste mult, stiut fiind ca zonele de exploatare sunt necirculate. Abia dupa punerea in circulatie a carierei se construieste un drum industrial pana la ea. Pentru drumul acela este nevoie de masini si utilaje puternice de mare mecanizare.
Inchirieri utilaj cariera vine in ajutorul detinatorului carierei inca de la inceput. Retutilaje.ro poate oricand inchiria: manipulatoare telescopice, buldoexcavatoare, incarcatoare, dumpere, camioane, statii de concasare si sortare, menite sa trieze piatra care va merge la fabrica de ciment de cea potrivita pavajelor sau constructiilor.
Exista in magazinul oficial si accesorii pentru utilaje, dar si piese de schimb. Prin specialistii pe care ii au, Retutilaje.ro sunt capabili sa faca transformari unor masini si utilaje vechi, depasite, ca prin inlocuirea unor piese sa redevina functionale.

2. Punerea la punct si securizarea procesului de dinamizare. Acestea sunt operatiuni de mare finete, deosebit de costisitoare. Tehnicienii care pun explozibilul trebuie sa dovedeasca maxima atentie ca nimeni sa nu fie surprins sau accidentat.

3. Combustibilul necesar functionarii utilajelor si camioanelor.

4. Asigurarea pazei cand oamenii nu lucreaza, fiindca masinile si utilajele trebuie sa fie supravegheate atent.

Acestea sunt motivele pentru care se poare recurge la inchiriere utilaje si masini sau leasingul. Plata lunara a unor sume mult mai mici este mai suportabila decat achitarea cu banii jos a unui camion sau a unui bulldozer.

Toate carierele pe care le vedeti prin tara si materialele de constructie care se fac din piatra sunt in mica sau mare parte rezultatul implicarii firmei prezentate mai sus, care de 25 de ani furnizeaza pe piata romanesca masini si utilaje pentru:

-exploatarea carierelor
-asfaltare
– constructii obisnuite, dar si industriale si constructii foarte inalte
-freze pentru curatat zapada
-ridicarea/manipularea materialelor grele pe distante mari sau mici si la inaltime.

La gama variata de produse se adauga si livrarea urgenta din stoc a utilajelor solicitate la adresa indicata de client sau aducerea la comanda a produselor de care are mare nevoie.

Service-ul mobil care soseste tot de urgenta la locul unde se afla defectiunea este un alt serviciu extrem de util.

Toate echipamentele si piesele sunt originale si de calitate superioara, produse in Anglia, tara renumita pentru exigenta in ceea ce priveste calitatea motoarelor.

In cazul in care cei care au nevoie de produse de pe site-ul magazinului nu stiu exact ce este mai bine sa comande, sa se potriveasca 100% activitatii desfasurate sau un utilaj cu functionare multipla, solicitarea consilierii inseamna rezolvarea dilemei. Un reprezentant al magazinului va oferi consultanta cu amabilitate, promptitudine si gratuit.

Vorbind de domenii grele si foarte solicitate de activitate umana, parteneriatul cu Retutilaje.ro ar trebui sa fie de cursa lunga, fiindca se ocupa si de reparatii si de mentenanta, daca solicitati acest lucru. In zadar cumparati din alta parte masini, daca nu vi se asigura si piese de schimb sau reparatii in cazul unor defectiuni.

Cei 25 de ani de colaborarea cu societati renumite de constructii, cu firme cunoscute de asfaltare isi spun cuvantul in modul in care sunt gestionate relatiile de afaceri si urgentele.

In orice minut sunt pregatite service-urile mobile, sa plece unde sunt solicitate ca totul sa fie perfect.

Firma se mandreste si cu cei mai buni mecanici si ingineri mecanici care gasesc solutii pentru orice disfunctie.

Colaborarea cu Retutilaje.ro inseamna economie, fiindca partenerii care nu dispun de lichiditati pot inchiria sau plati esalonat utilajele.
Leasingul ofera posibilitatea folosirii masinilor respective inainte de achitarea lor.

Am recunoscut cu placere utilaje de mare mecanizare in cariere si pe santierele mari din tara si utilaje de mica mecanizare in gospodariile oamenilor.

Acum este timpul sa se comande si frezele pentru zapada performante, care sunt functionale si in conditii de vifor, fiindca la iarna vor dipare in mod cert de pe stoc.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.