Masatto, fotolii cu masaj

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Masatto, fotolii cu masaj
Masatto, fotolii cu masaj

Stresul a devenit o afecțiune cu efecte tot mai evidente asupra societății moderne. Masajul a fost dintotdeauna o metoda de vindecare a acestui flagel.

Cu toate ca nu era denumit si cunoscut ca fiind o practica de relaxare, primele adaptări ale masajului le întâlnim la greci și romani, aceștia folosind diferite tehnici de masare a mușchilor în activitățile sportive, fiind metode importante de îngrijire a atleților.

In India antica, spre exemplu, masajul a fost cunoscut şi practicat mai mult ca un ritual. O metoda adaptata şi în zilele noastre, ungerea corpului cu uleiuri aromate şi îmbăierea în apele fluviilor si lacurilor, pentru aceștia sacre, a fost si încă este practicata de acest popor.

Cea mai veche mențiune a unor tehnici de masaj este regăsită într-un text medical chinez din anul 1800 î.Hr, ceea ce atestă vechimea, dar și importanța masajului în viața omenirii din cele mai vechi timpuri până în prezent. De altfel, masajul are un rol important în cultura și medicina chineză, alături de acupunctură și utilizarea diverselor tipuri de plante medicinale.

Masatto, fotolii cu masaj

Cuvântul masaj a fost folosit prima dată cu sensul pe care îl cunoaștem astăzi (folosirea mâinilor pentru a manipula țesuturile moi) în prima parte a secolului XIX.

De la masajele asiatice până la scaunele si fotoliile de masaj moderne de la masatto a trecut ceva vreme.

Istoria scaunelor de masaj este una destul de cunoscuta in lume dar si destul de recentă. Acest concept a luat naștere în anul 1980. Fotoliul are astfel menirea să imite masajul făcut de profesioniști. Odată cu trecerea timpului scopul principal a fost acela de a putea scapă oamenii de stres/tensiune/durere de spate. În prezent Fotoliile de masaj Masatto au mai multe funcții prin executarea a mai multor tipuri de masaj.

Componentele fotoliilor de masaj sunt diversificate, implicând 2 părți esențiale.

  1. Prima componenta este reprezentata de motorul funcțional al fotoliului. Aceasta parte este definitorie pentru detaliile tehnice din care este format produsul general. El acționează deplasând nodurile interioare şi rolele. Pentru un confort sporit, un fotoliu calitativ trebuie sa aibă spătarul reglabil. Astfel, poziția corpului poate fi vitală pentru a beneficia de un masaj bun.
  2. A doua componenta este formată din: noduri şi role, variind în funcție de dimensiune şi formă. Aceste parți au fost dezvoltate special pentru a masa mâinile. Rolele si nodurile pot oferi un masaj generalizat, dintr-o bucata. Ele sunt proiectate special pentru zonele lombare, având rotații diversificate preprogramate în detaliile tehnice ale scaunului de masaj.

Masatto, dealer de fotolii cu masaj în România, distribuie o gamă largă de fotolii și  care asigură garanție premium, suport tehnic și piese de schimb pe o perioadă de până la 10 ani, având în portofoliu mărci de renume ca: Rokol, iRest, Panasonic, Inada, Humantouch și Sanyo. Aici găsești fotolii începând cu  prețuri de la 850 de € până 3000 de €, în funcție de mărime și de complexitate. Pentru informații complete şi competente va sfătuiesc sa accesați adresa: https://masatto.ro/produse/scaune-cu-masaj/ . Daca  doriți o relaxare completa la dumneavoastră acasă apelați la fotoliile comercializate de Masatto.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte