Care sunt avantajele debitarii CNC?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Compania Alanlko colaboreaza cu furnizori de profile din otel si aluminiu din intreaga lume. In plus, echipa realizeaza alaturi de alte proceduri din domeniul confectii metalice si debitare. Masinile ultra performante pentru debitare, ofera cea mai buna calitate a taierii. In plus, aceste avantaje foarte avansate sunt operate de personal cu experienta pentru ca proiectul final sa fie perfect.

Avantajele oferite de debitare CNC

Proiectele care implica debitare tabla CNC prezinta o serie de avantaje importante:

  • Sablonul digital si prelucrarea autonoma a CNC practic elimina eroarea umana si atinge precizia in interval de 1/1000 .
  • Masinile CNC functioneaza zilnic, in week-end si in sarbatori. Ele se opresc numai pentru intretinerea sau reparatii necesare.
  • Productie si scalabilitate ridicata – odata ce parametrii si specificatiile de proiectare au fost introduse intr-o masina CNC, acestea executa in mod constant cantitati uriase si ofera flexibilitate.
  • Capacitate mai mare: atunci cand sunt utilizate in tandem cu software-ul de proiectare avansata, masinile CNC creeaza elemente care nu pot fi replicate cu masini manuale. Chiar si cei mai talentati ingineri nu pot face cu masinile conventionale ceea ce un software avansat poate face cu masinile CNC. Aceste masini pot produce orice dimensiune, forma sau textura necesare.
  • Produs uniform –  cand este aleasa metoda de debitare tabla zincate CNC formele se potrivresc perfect. De fapt, aceasta este o regula pentru toate materialele care pot fi debitate CNC. Chiar si cei mai talentati ingineri care lucreaza pe o masina conventionala vor produce componente atat de asemenatoare. Cu ajutorul masinilor CNC, fiecare componenta se potriveste perfect cu specificatiile exacte ale prototipului.
  • Prelucrarea manuala serveste multe scopuri bune, dar ramane pentru totdeauna sensibila la elementul uman. Prelucrarea CNC aproape elimina problemele legate de personal sau de lipsa acestuia.
  • Odata ce un design a fost incarcat in software-ul de prelucrare CNC si a fost creat un prototip perfect, programul poate prelua cu usurinta proiectul pentru a-l rula si a crea din nou obiectul. Fisierul master asigura ca, indiferent de factori externi, cum ar fi modificarile masinilor sau operatorilor, procesul de prelucrare CNC va obtine de fiecare data piese uniforme.
  • Prelucrarea CNC in sine creeaza practic orice componenta pe care v-o puteti imagina. Unele aparate CNC includ functii si accesorii speciale care accelereaza si simplifica procesul de productie, de exemplu ecrane tactile si schimbatoare automate de scule.

Acestea reprezinta o parte a tuturor avantajelor oferite de debitarea CNC. La acest aspect se mai poate adauga si faptul ca pentru debitare este recomandat sa apelati la spcialisti din domeniu. Compania Analko ofera cele mai bune astfel de servicii de pe piata.

Cu o istorie bogata si extinsa, de 40 de ani, compania Analko a facut inca de la inceput eforturi pentru a evolua periodic. Astfel, au fost imbunatatite serviciile si au fost create colaborari cu specialisti din mediul academic, care sa ofere consultanta si sugestii in proiectele ce apartin de confectii metalice . Astfel, compania se bucura de increderea unui numar mare de persoane, fiind una dintre cele mai bune firme din acest domeniu de activitate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.