Obtinere avize si autorizatii pentru casa pe care o meriti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Eproiectecase.ro este firma cu peste 170 de modele de case din care poti sa alegi. Acesta firma executa planuri pentru case mici, medii, mari, case cu etaj si proiecte aduse de catre clienti. De asemenea, este si firma la care apelezi atunci cand ai nevoie de avize constructii.

Eproiectecase.ro este si firma perfecta pentru obtinere avize si autorizatii, deoarece firma dispune de o echipa de arhitecti specialisti in domeniu.

Cand vine vorba de firme obtinere autorizatie constructie, Eproiectecase.ro este una dintre cele mai de incredere de pe piata la ora actuala. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, aceasta firma pune la dispozitia clientilor peste 170 de proiecte de case, fiind specializata in obtinerea de avize in cat mai scurt timp posibil.

Daca te-ai intrebat vreodata care este documentul cel mai important atunci cand iti construiesti o casa trebuie sa stii ca este vorba despre autorizatia de constructie. Fara aceasta autorizatie nu poti sa te apuci de executarea lucrarilor, avand in vedere ca este documentul prin care autoritatile locale isi dau avizul pentru inceperea lor.

Pentru obtinerea autorizatiei de constructie trebuie sa obtii in prealabil mai multe acte. De regula, acestea sunt:

-Certificatul de urbanism.

-Proiectul tehnic al constructiei.

-Avize si acorduri de amplasament.

Certificatul de urbanism este primul pas pe care trebuie sa il faci pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Certificatul de urbanism nu permite construirea, ci informeaza cu privire la principalele caracteristici ale constructiilor ce se pot executa pe un teren: retrageri de la limitele proprietatii, alinieri, inaltime maxima, procent de ocupare a terenului etc. si enumera actele ce se vor depune pentru obtinerea autorizatiei de construire, inclusiv avizele si acordurile necesare, precum utilitatile urbane, protectia mediului, apararea civila etc.

Eproiectecase.ro te poate ajuta sa obtii toate actele necesare in cel mai scurt timp! Daca esti dornic sa iti construiesti casa visurilor tale, atunci nu mai sta pe ganduri si fa o programare eu echipa Eproiectecase.ro!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte