Cine traduce perfect hotarari CEDO

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

De hotararea unei instante judecatoresti depinde viitorul unui om. O decizie face diferenta intre o viata in libertate si una in arest. Spunem adesea ca libertatea este o stare de spirit, cu toate acestea nimanui nu-i prieste ingradirea libertatii. Este cumplit sa nu poti merge unde vrei, sa nu te poti duce la magazin sa iti cumperi ce iti place, sa ii stii pe ai tai departe! Multi si-au pierdut familiile in arest, fiindca s-au dezis de ei: sotiile au divortat, unii copii nu au mai dorit sa stie de mama sau tatal”puscariabili”, cum se exprima plastic un fost presedinte.

La drama de a fi inchis si de a avea un program strict se adauga si cea a renegarii. Au fost cazuri, cand si dupa iesirea de la inchisoare, familia nu a dorit sa mai ia legatura cu cel care a fost in arest. Dar tragic este cand ti se intampla toate acestea nevinovat fiind. Eroarea este omeneasca si asta invoca in apararea lor si instantele care gresesc cu toate ca este in joc, dupa cum spuneam, soarta unui om. Ma gandesc cu groaza cat de mult inseamna o astfel de eroare judiciara intr-un stat in care este valabila pedeapsa cu moartea si ii este administrata injectia letala unui nevinovat in locul adevaratului vinovat! Din fericire, la noi s-a abolit pedeapsa cu moartea si nu se mai poate face o asemenea greseala ingrozitoare, dar si sa ii iei ani din viata cuiva este la fel de grav.

Daca la noi in tara nu se mai poate face nimic pentru schimbarea unei hotarari definitive, prin hotarari CEDO sentintele instantelor judecatoresti din tara se anuleaza sau se modifica. Hotararea judecatoreasca este formulata in termeni juridici si de multe ori avem nevoie de avocati care sa ne traduca fidel continutul ei. La fel se intampla si in cazul unor hotarari CEDO, dar cel mai important lucru este acela ca exista o Casa de avocatura din Romania capabila sa influenteze in favoarea clientului hotararile CEDO.

Nu vorbim de influenta in context negativ, ci de persuasiunea pledoariei. Pe site-ul Casei de Avocatura GRIGORIU & GRIGORIU cei interesati au la dispozitie toate informatiile legate de: -procedura de adresare a unei cereri tip instantei eruropene -detalii privind formularul CEDO -in ce conditii un roman se poate adresa acestei institutii pentru rejudecarea procesului -dosarele grele castigate de acesti avocati inimosi pentru romani le CEDO. In mod cert ca hotararea este favorabila clientului in rumatoarele conditii: -pledoaria este bine realizata in limba solicitata de instanta.

Ca si in cazul traducerii ueni poezii sau a unui roman, orice traducere stirbeste din continut. Avocatii de la Casa de Avocatura prezentata mai sus vorbesc fluent limba engleza. -apararea este pregatita cu atentie si responsabilitate, in cadru legal. Cei care pregatesc apararea trebuie sa stie perfect legile. Avocatii care au castigat cu succes sute de cazuri grele au si o alta calitate care ii recomanda: onestitatea. Ei nu incurajeaza pe nimeni care nu are sanse de castig sa apeleze la CEDO, pentru a nu-i da sperante false care sa genereze dezamagire profunda. Putini specialisti procedeaza atat de cinstit ca ei!

Daca hotararea instantei din tara te-a nedreptatit profund si crezi ca este nedreapta, apeleaza la ei pentru consultanta. Trebuie sa stii ca de multe ori ceea ce ni se pare noua drept nu corespunde cu prevederile legale, de aceea este nevoie de un avocat care sa ne explice clar cum stau lucrurile. Experienta isi spune cuvantul si combinata cu munca asidua asigura succesul. Cei care au stat in arest pe nedrept ani buni, vor primi daune morale din partea statului roman.

Multi spun ca banii nu rascumpara anii irositi, dar ei compenseaza cumva veniturile pe care cel in cauza le putea realiza, daca ar fi fost liber. In plus, castigarea procesului la CEDO inseamna reabilitare in fata opiniei publice, fiindca stim foarte bine cat de stigmatizati sunt cei care ies din arest. Un fost detinut gaseste greu un loc de munca, fiindca angajatorul nu vrea sa se complice. Hotararile CEDO pot fi influentate de discursul juridic al acestor avocati devotati care merg acolo sa castige sigur. Avem nevoie de astfel de avocati care sa pledeze pentru drepturile omului si care sa fie specializati in legislatie europeana. Aveam nevoie de avocati care sa ne apere in limba engleza cu acceasi pricepere ca in romana.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte