Solutii AI software development, plus multe altele in domeniul inteligentei artificiale!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Tehnlogia pentru toate industriile, indiferent de importanta, a beneficiat de-a lungul ultimelor decenii in special, de un adevarat interes in ceea ce priveste evolutia, fiind constant realizate investitii precum si extrem de multa munca intelectuala depusa astfel incat sa putem ajunge astazi sa ne bucuram de atatea minunti tehnologice.

Simplul smartphone pe care il utilizam cu atata usurinta in viata de zi cu zi, reprezinta unul dintre cele mai bune exemple, in special comparand primul telefon inteligent lansat acum aproximativ 10 ani, cu cele din ziua de astazi care intr-o foarte minuscula carcasa de plastic, aluminiu sau sticla, cuprinde o multime de componente ce nu ar fi putut exista in cazul in care tehnologia nu s-ar fi dezvoltat pana la acest nivel, intr-un timp extrem de scurt. Unul dintre cele mai importante domenii care a atras o atentie cu adevarat deosebita, este domeniul inteligentei artificiale, domeniu despre care se considera de o buna parte a populatiei, daunator, deoarece o buna parte a locurilor de munca vor disparea.

Ei bine, acest lucru nu este adevarat, decat pana intr-un punct deoarece intr-adevar vor disparea multe locuri de munca, insa in acelasi timp vor aparea altele ce vor avea ca rol partea de mentenanta si fabricare de componente si asa mai departe. Principalul scop al dezvoltarii inteligentei artificiale, nu este acela de a inlocui oamenii si sarcinile pe care acestia le realizeaza in diferite domenii, ci acela de a ne face viata mai usoara, usurandu-ne defapt sarcinile.

Deja exista in lume extrem de multe fabrici in care majoritatea sarcinilor sunt realizate de catre roboti, insa acestia sunt totusi acompaniati de oameni, iar in plus de asta, acea tehncologie care a inlocuit munca efectiva a oamenilor, a deschis noi porti pentru locuri de munca tocmai in ceea ce priveste construirea lor si mentenanta ce trebuie asigurata. Inteligenta artificiala este extrem de importanta pentru toate domeniile, aducand numai beneficii. De exemplu, o companie a carei munca este bazata pe dezvoltarea inteligentei artificiale, este Aiprelude.com. Este vorba despre o echipa de oameni experti in tot ceea ce tine de inteligenta artificiala, o echipa de cercetare ce are o vasta experienta intr-un spectru voarte larg de servicii, prin care se implementeaza solutii personalizate pentru afaceri AI recunoastere faciala, solutii in retele neuronale artificiale, dezvoltare aplicatii, produse web personalizate, AI software development si lista poate continua.

Principalele obiective ale sistemelor realizate de catre acestia, constau in detectarea de:

• Bagaje si obiecte abandonate

• Recunoastere faciala

• Expresie faciala

• Un eventiment neobisnuit

• Estimari ale ratei cardiace

• Trasarea si dedecatarea de vehicule si persoane In cazul acestora este vorba despre cu o companie ce dispune de multiple sedii atat in SUA cat si in Europa, care se ocupa cu dezvoltarea, dupa cum am mentionat, de strategii inovatoare pentru toate industriile, fiind vorba despre strategii ce sunt in conformitate cu cerintele de reglementare la nivel mondial. In calitate de companie multidisciplinara de cercetare, acestia ofera un set de servicii impecabil in ceea ce priveste automatizarea ca viitor in dezvoltarea serviciilor si produselor indiferent de industrie.

Un aspect extrem de important in ceea ce ii priveste pe cei de la AIprelude.com, este ca in spatele companiei exista un numar impresionant de oameni extrem de bine pregatiti in acest domeniu, fiind vorba despre medici experimentati, ingineri, matematicieni si oameni de stiinta, avand ca prioritate principala, o ingrijire profesionala de cea mai buna calitate, aducand inovare si eficienta constanta acestui domeniu al inteligentei artificiale.

Daca v-am trezit interesul si sunteti curiosi sa aflati concret cum sta treaba cu aceasta companie, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul AIprelude.com. in ceea ce priveste modalitatea de a lua legatura cu acestia, de contact ce pot fi accesate prin sectiunea “Contact”, atat adresele sediilor, unul din SUA, iar altul din Regatul Unit, cat si numere de telefon prin care ii puteti apela, cat si adresa de email. In plus, puteti lua legatura cu cei de la AIprelude.com si prin intermediul unui scurt formular, care trebuie completat doar cu numele dumneavoastra, adresa de email si numarul de telefon, plus completarea campului din partea de jos, cu mesajul pe care doriti sa il transmiteti. Nimic nu este acum mai simplu si totul va este pus la dispozitie la doar un click distanta, toate informatiile dar si serviciile de care aveti nevoie.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.