Cadouri inedite si altele

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cadouri inedite si altele
Cadouri inedite si altele

„Cadou sau dar este un obiect primit de la cineva sau oferit cuiva în semn de prietenie, atenție. O acțiune benevolă de a transmite gratuit altuia dreptul de proprietate asupra unui obiect.” Sursa Wikipedia

Cadoul  nu  este  obligatoriu. El  nu  poate  fi  nici  cerut, nici  comandat , nici  sugerat. Cadourile sunt o sarcina grea astăzi când ofertele sunt atât de diferite si variate. În aceasta conjunctură apariţia unor site-uri specializate este o mare mână de ajutor data celor care caută cadouri femei sau cadouri barbati. Pentru a ieşi din încurcătură vă recomand site-ul cadouinedit.ro

Indiferent pentru cine cauți cadou poţi fi sigur de faptul că aici găsești ceea ce îți dorești.

Iată că spre exemplu eu am fost pus în situația de a oferi un cadou unei persoane mai in vârstă ca mine, pe care o respect mult, dar locuiește în altă localitate, la kilometri buni distanţă. Simplu am ales o placheta cu textul „O prietena este greu de găsit, fiindcă cea mai buna este deja a mea”. Plata am făcut-o direct prin card bancar. Bucuria pe care am produs-o destinatarei a fost una imensă lucru ce m-a bucurat si pe mine în aceeași măsură. Darul oferit este cel care trebuie sa producă bucurie ambilor: şi celui care primește şi celui care dăruiește. Dar acesta a fost numai un exemplu.

Cadouri inedite si altele
Cadouri inedite si altele
Cadouri inedite si altele

Valoarea materiala, prețul nu trebuie să influențeze pe cel care alege cadoul. Chiar dacă are o valoare mai mică cadoul ales poate oferi o plăcere imensa celui care îl primește. Atunci de ce să nu te bucuri şi tu?

De curând fiica mea s-a întors din concediu dintr-o tara străina. La venire a comandat o rama foto cu dedicație si a pus acolo fotografia ei împreună cu șotul. Bucuria a fost enorma.

Si eu aveam obiceiul ca acum 50-55 de ani, când plecam în vreo excursie  sau în tabără să cumpăr un dar pentru părinți. Era primul lucru pe care îl făceam ca sa nu rămân fără bani la sfârșit.

O alta amintire, de data aceasta neplăcută o am cu o verişoară mai îndepărtată, soția unui var de fapt. Eu ştiam ca daca de duci într-o casă unde gazda este o femeie este frumos să te duci cu un buchet de flori. Ei bine verişoara respectivă mi-a spus de câteva ori:

„ ̶ Ia uite, iar a stricat banii pe flori. Mai bine aduceai ceva de mâncare.” Dar a fost singurul caz pe care l-am întâlnit în viaţă.

Existenţa site-ului Cadou Inedit te ajuta sa scapi de grija alegerii unui cadou. Aici ai ocazia sa alegi cadouri originale pe toate gusturile.

In curând în familia mea va avea loc un eveniment fericit. Sărbătorirea unei date rotunde a datei căsătoriei. Deja am comandat o plachetă cadou personalizat trofeu plexiglas în forma de carte. Știu că şi soția mea apreciază astfel de cadouri așa ca sunt sigur ca îi va face o mare plăcere.  Acesta vreau sa fie cadoul surpriză pe lâna altceva…….dar acum numai atât. Vreți cadouri inspirate vizitați Cadou Inedit.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte