Alinut.ro te invita la joc

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Alinut.ro te invita la joc
Alinut.ro te invita la joc

Toţi oamenii mari au fost întâi mici, copii, iar atunci când au crescut au devenit personalități distincte, cu caractere mai mult sau mai puţin agreabile.

Formarea caracterului unui om începe de la sânul mamei şi se continua până la trecerea în nefiinţă.

“Cei care educa copiii sunt demni de mai multa onoare decât cei care le dau viață; de aceea pe lângă viață, dăruiți copiilor si arta de a trai bine educându-i!” a spus Aristotel

Un rol important la începutul vieţi o au jucăriile cu care îi obişnuiesc părinții, deci cei care in mod normal trebuie sa înceapă educația lor, dar înainte de jucării sunt cărucioarele pentru copii care sunt prima grijă a părinţilor. Magazinul online Alinut.ro îți oferă o gamă largă de astfel de cărucioare la preturi avantajoase. Acum dacă vrei să cumperi ceva găsești reduceri mari la toate produsele de la Alinut.ro.

Un alt produs care mi-a stârnit interesul a fost o saltea gonflabila care atunci când este umflată devine un spațiu de joacă pentru cei mici….Această saltea gonflabila copii are inclus în pachetul său: saltea pentru sărit; loc de joacă cu apă; tobogan cu apă; cos de baschet; spațiu de cățărat. În funcție de preţ există saltele gonflabile şi la preţuri mai scăzute.

Saltelele gonflabile sunt favorite la orice categorie de vârstă. Sunt mai sigure, mai puțin periculoase si oferă distracție garantată.  Acestea pot fi amplasate atât în exterior, cât şi în interior. Sunt potrivite pentru că implică activitate fizica şi nu este o joaca statică.

Alinut.ro te invita la joc

Jucăriile dar celelalte produse de joacă pentru copii, sunt variate. Aici găsești si mobila pentru camera copilului, adaptata pe vârste, obiecte de igiena pentru copii, dar si articole de sport pentru părinţi.

As vrea sa vorbesc si in mod general  despre jucării.  Jucăriile sunt obiecte create în general pentru a reda la scară redusă realitatea și a oferi copiilor miniaturi reprezentative ale lumii adulților. Jucăriile pot constitui un liant al relațiilor dintre copii și chiar un suport moral oferit copiilor ca indivizi.

Cele mai vechi jucării erau făcute din materiale găsite în natură, ca lemn și lut. Mii de ani în urmă, copiii egipteni se jucau cu păpuși din piatră cu peruci. În Grecia Antică și Roma Antică, copiii se jucau cu păpuși făcute din ceară sau teracotă, bețe, arcuri cu săgeți și yo-yo-uri.

Magazinul online Alinut.ro are acelaşi sistem de plata si garanție ca majoritatea magazinelor online care se respectă.

Plata se poate face prin virament bancar, ramburs si  cu cardul. Pentru a comanda un produs la ei ai trei posibilități: online, prin telefon sau prin email scriind pe adresa comenzi@alinut.ro  

Oferta variată de produse este destinata tuturor copiilor de la o la 90 de ani.

Referitor la importanta jocului vreau sa menționez că jucăriile, la fel ca jocul, își au rolul bine-definit. Ele sunt sursă de distracție dar sunt și educative. Jucăriile stimulează creativitatea. Scopul este dezvoltarea inteligenței și perspicacității copilului, pentru a-l pregăti pentru viața de adult. Uneori si părinții devin împătimişi ai acestor jocuri pe care le joaca cot la cot cu copii lor. Şi un lucru bun jocurile de acest tip, cele comercializate de acest magazin online țin copilul departe de boala secolului, calculatorul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte