Investeste sigur in camioane!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Recent, am descoperit camioane.scania.ro, un site care ofera camioane la mana a doua, iar acest dealer este unul destul de cunoscut si important in Romania. Initial voiam doar un cap tractor, insa de cum am vazut gama de camioane, a trebuit sa ma mai gandesc. Desi venisem cu un buget fix, posibilitatea de a cumpara in leasing, mi-a lasat mai multe optiuni de cumparare. 

Brusc, idea de a cumpara mai multe amioane nu mai suna a risc si a m-am hotarat sa dau un telefon la numarul afisat pe site. Am stabilit cu operatorul o zi din saptamana pentru a vizita parcul lor din Bucuresti si pentru a alege camioanele pe care le doream. 

Odata ce am ajuns in parcul cu camioane, am fost intampinat de personalul amabil, care a stiut sa imi explice in detaliu despre fiecare camion. Acest lucru m-a bucurat, deoarece datorita specialistilor de acolo am ales sa cumpar in leasing operational 5 camioane Scania. 

Ce este leasing operational

Leasingul Operational inseamna eficienta financiara si mobilitatea crescuta. Eficienta financiara provine din predictibilitatea care vine odata cu Leasingul Operational cand  beneficiati de un sistem de rate fixe in cadrul unui contract de leasing fara avans. Acest lucru va permite sa gestionati cu usurinta resursele, cheltuielile neprevazute si investitiile companiei. In cazul Leasingului se percepe avans si toate cheltuielile de intretinere ale masinii, impreuna cu timpul dedicat acestora, va revin dvs. in totalitate.

 Mobilitatea crescuta se datoreaza faptului ca firma de Leasing Operational este responsabila ca dvs. sa aveti unul sau mai multe automobile la dispozitie pe toata durata contractului. Acest lucru poate presupune o masina de schimb in cazul in care autoturismul  este imobilizat, executarea tuturor operatiunilor necesare pentru remobilizarea lui (programare la service, gestionarea actelor, preluare si predare), asistenta la drum. In cadrul Leasingului managementul flotei este responsabilitatea voastra.

Din punctul meu de vedere, aceasta este o modalitate excelenta de a achizitiona un camion sau chiar mai multe, pentru a incepe o afacere in transporturi. Pentru mai multe detalii, intrati pe camioane.scania.ro/

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte