Orice firma sau cladire are nevoie de securitate PSI

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Inainte de a vorbi despre necesitatea aplicarii unor masuri impotriva incediilor, in orice firma sau cladire din Romania, este necesar sa ne amintim diferenta dintre pericol si riscul de incendiu, unde „pericol” inseamna caracteristica intrinseca a determinarii materialelor sau proceselor de lucru care au potentialul de a provoca un incendiu, in timp ce „risc” inseamna probabilitatea ca nivelul potential al evenimentului sa fie atins, adica sa apara un incendiu si ca oamenii si / sau echipamentele sa sufere daunele rezultate.

Siguranta inmportriva incendiilor este ceva la care este necesar sa ne gandim, mai ales cand avem o firma si suntem responsabili nu numai de siguranta bunurilor din cladire, ci si a oamenilor din interiorul ei. De asemenea, orice alta afacere trebuie sa aiba avize si sisteme speciale menite sa tina focul la distanta sau, daca se intampla un accident, sa se poata interveni rapid pentru a evita o tragedie. Romania ultimilor ani a fost zguduita de cazuri grave si socante, ce nu ar trebui sa mai aiba loc in era in care tehnologia este atat de avansata si in care ne socotim a fi civilizati. Si totusi, multi oameni nu inteleg cat de important este ca implementarea sistemelor si obtinerea avizelor de functionare, cu verificarile necesare pentru prevenirea si stingerea incendiilor sa aiba loc, asa cum trebuie si nu doar pe hartie. De aceea, indiferent de natura afacerii tale, te invitam sa accesezi site-ul securitatepsi.ro. Vei descoperi o firma care se ocupa cu toate aspectele legate de acest subiect. Echipa de aici poate oferi, in primul rand, mentenanta instalatie hidranti. Indiferent de vechimea hidrantilor cladiriii, mentenanta este necesara. Asta pentru ca, in cazul unui incendiu, sa nu se trezeasca persoanele responsabile cu stingerea incendiilor ca ceva nu functioneaza. Consecintele pot fi grave si pagubele produse imense. Asa ca, pentru firma, compania, depozitul sau institutia in care esti administrator sau manager trebuie sa te asiguri ca este efectuata periodic verificarea si mentenanta sistemelor de stingere a incendiilor. 

Firma Securitate PSI te poate ajuta in acest sens, fiind autorizata si abilitata. De asmenea, daca sistemul tau este unul rudimentar, echipa te poate ajuta cu proiectare instalatie sprinklere. Un astfel de sistem este extrem de util, sprinklerele fiind sensibile la anumite conditii. In cazul unui incendiu, de exemplu, caldura (prin urmare temperatura care creste) sau prezenta fumului este cea care determina deschiderea dozatoarelor direct deasupra zonei in cauza. Astfel, cu un asemenea sistem cladirea de birouri su chiar locuinta vor fi protejate in cazul unui incendiu, chiar si de proportii.

Ai nevoie de aviz si autorizatie psi? Tot aceasta firma te poate ajuta in acest sens. Pentru a obtine o autorizatie, ai nevoie, mai intai de aviz PSI. In acest sens, avizele de securitate la incendiu sunt actele emise, in baza legii, de catre inspectoratele judetene si al municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, dupa verificarea de conformitate cu prevederile reglementarilor tehnice in vigoare a masurilor de aparare impotriva incendiilor, adoptate in documentatiile tehnice ale lucrarilor de constructii, pentru indeplinirea cerintei esentiale – securitate la incendiu – a constructiilor, instalatiilor si a altor amenajari. Asadar, pentru a fi in legalitate, contacteaza acum echipa firmei Securitate PSI!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.