Cum amenajezi camera copilului sau altfel spus, „tărâmul de poveste”?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cum amenajezi camera copilului
Cum amenajezi camera copilului sau altfel spus, „tărâmul de poveste”?

Cum amenajezi camera copilului? Chiar din momentul în care afli că vei avea un copil trebuie să te apuci serios de amenajări. Camera lui trebuie să fie un mediu propice de dezvoltare, cu o multitudine de jucării ce îi asigură starea de bine și divertismentul. Mic fiind, nu are capacitatea de a-ți cere tot ce își dorește, trebuie că tu să îi oferi doar ce crezi că e mai bun pentru el.

Pe măsură ce crește, îți va cere cu siguranță un anumit tip de jucărie, un anumit obiect în camera lui și așa mai departe. Împreună cu cel mic, fă chiar acum achizițiile pe care și le dorești în camera lui. Această încăpere va fi locul sau de taină, de distracție așa că are nevoie de diverse obiecte drăgălașe și calitative.

Cum amenajezi camera copilului

                Rafturile nu trebuie să lipsească

Copilașul tău are nevoie de o multitudine de spații de depozitare – cutii, dulapuri, saci. De ce? Pentru a-și depozita admirabilă colecție de jucării, cărți și alte lucruri de interes pentru el.

O alternativă practică sunt rafturile. Însă, existând o multitudine de modele, pe care le vei alege? Am o recomandare pentru tine și anume raftul decorativ APIS fagure hexagon de la Archicraft. Raftul este în formă de fagure de miere cu 6 elemente – copilașul își poate organiza cărțile sau alte accesorii exact cum își dorește pe acest tip de raft.

Totodată, pentru că design-ul camerei nu trebuie neglijat, îl poți alege fie pe alb, alb antichizat sau lemn natur. O etajeră de acest fel va fi o încântare pentru cel mic deoarece, în primul rând, fiind suspendată de perete nu îl va încurca în niciun fel. În aceeași ordine de idei, liniile și design-ul prin care se prezintă este unul extrem de elegant.

Nu uita de taburetul jucăuș pentru copil

Pentru a anima și mai mult camera celui mic, ai nevoie de un taburet pe măsură. Acesta trebuie să fie comod, să nu reprezinte un pericol pentru cel mic și totodată, poate fi un detaliu cu tematică.

De exemplu, ai putea alege cu ușurință unul de la Archicraft. În cadrul magazinului online vei descoperi o gamă vastă de tabureți ce se prezintă sub formă de animăluțe – o atracție pentru cei mici. Îl poți alege pe cel OLIWIA II pink, de ce nu. Acesta are dublu rol – lucru pe care cel mic se poate așeza ori de câte ori dorește pentru a desfășura unele activități, dar servește și ca spațiu de depozitate. Cel mic poate folosi cutia de depozitare pentru a-și depozita unele jucării pe care le îndrăgește cel mai mult. Având în vedere că pentru confecționarea sa s-a folosit un textil cu fir lung, este un taburet comod și totodată extrem de drăguț ce prefigurează un animal în miniatură. În funcție de animalul sau personaluj dorit de juniorul tău, acestea sunt confecționate ori din piele ecologică, ori din textil lânos sau blănos, specific fiecărui animal. Majoritatea copiilor se tem de întuneric când sunt mici, așa că nu uita să te orientezi și spre o lampă decorativă de veghe de aici  https://archicraft.shop/iluminat/page/4/ . Alege sa îi animi camera după gusturile lui, ajutându-l să își contureze și o tematică de poveste.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte