Seo cu Compania de Marketing E-Advertising

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Seo cu Compania de Marketing E-Advertising
Seo cu Compania de Marketing E-Advertising

SEO. Se spun multe si se scriu la fel despre el. Un articol interesant mi s-a părut cel pe care l-am citit de curând şi evidenţia încă din titlu: SEO e un must conform a1.ro.

Articolul publicat pe site-ul Antenei  1 se referea la activitatea  companiei de marketing E-advertising.

Este bine de știut că dacă ai o afacere mică nu este suficient  să ai doar un site pentru a avea succes cu mica ta afacere. SEO te ajută pe tine, ca proprietar, al unei astfel de mici afacerii  să creezi site-uri rapid și ușor de utilizat. Aşa  te situezi mai bine în motoarele de căutare, pentru a găsi mai repede produsele sau serviciile tale.

Una dintre metodele folosite de această companie pentru o mai buna prezentare a activității diferiților parteneri este cea a advertorialelor plătite. Acest procedeu are multiplu efect asupra reclamei:

  1. Pe lângă reclama oferita ajută la o mai buna poziționare in clasamentul Google;
  2. Obții back-linkuri pentru businessul tău
  3. Experiența de 7 ani în domeniu este o garanție pentru calitatea serviciilor oferite, acestea fiind numai trei dintre zecile de avantaje oferite.Pentru a vedea tot ce te interesează si pentru a interacționa cu cei de la E-advertising urmează link-ul https://e-advertising.co/ .

SEO ajută proprietarii de afaceri mici să transforme un site web într-unul mai ușor de utilizat și mai prietenos.

Seo cu Compania de Marketing E-Advertising

Majoritatea oamenilor se gândeşte încă de vechea definiție SEO, cea  că este vorba doar de optimizarea pentru motoarele de căutare. Însă astăzi SEO o metodă de îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Când site-urile tale apar pe prima pagină a unor motoare de căutare importante, cum ar fi Google, Yahoo și Bing, este posibil ca potențialii tăi clienții să aibă încredere în marca ta atunci când caută un anumit termen decât în alte mărci care nu au o prezență puternică în online.

Dacă ai deja un site Compania e advertising iți oferă un audit pe mai multe secțiuni:

  1. Audit SEO
  2. Audit Google Ads
  3. Audit facebook Ads
  4. Audit Marketing Digital

Aceasta analiză te ajuta să îţi îmbunătățești performanţele şi să ai mai mulţi vizitatori, respectiv mai mulţi clienţi. Eu am un exemplu concret, cel al unui amic ce are un mic magazin virtual. Înainte de a contacta Compania E-advertising avea 5-10 clienți pe săptămână. După o mică perioadă de colaborare cu ei a ajuns sa fie nevoit să angajeze personal pentru împachetarea coletelor si expedierea lor. A ajuns un cunoscut distribuitor pe plan național de la cel care abia făcea faţă cheltuielilor înainte de a contacta această firmă de marketing.

O secțiune interesanta in site-ul celor de la e-advertising este cea de Blog. Aici ai explicate pe scurt anumite practici pe care trebuie sa le folosești. Spre exemplu vorbește despre cuvintele cheie, Google Ads, având si un Ghid complet pentru SEO in 2018.

Pe lângă optimizarea pentru motoarele de căutare trebuie să iei însă în considerare și alte metode de promovare a companiei tale. Cea prin promovare Facebook ar fi doar un exemplu.

Exista variate forme de promovare online, putem sa le implementam si noi, totuși cel mai bine este sa apelam la specialiști. E-Advertising este solutia.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte