Angajare straini inseamna forta de munca de elita

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Angajare straini inseamna forta de munca de elita
Angajare straini inseamna forta de munca de elita

Nu facem greseala de a considera ca tot ce vine din strainatate este mai bun decat ceea ce se produce la noi, dar angajare straini  mediata de Unitedimmigration.ro asigura forta de munca de elita, la cele mai accesibile preturi. Cu acesti specialisti de incredere, veti avea omul potrivit la locul potrivit, atat in ceea ce priveste calificarea, cat si daruirea. Filtrele de recrutare iau in calcul pregatirea teoretica a viitorilor angajati, dar si dragostea lor de meseria respectiva, concretizata in realizari, evaluari superlative ale fostilor angajatori si vechimea in munca pe postul respectiv.

Exista meserii pentru care se impune prezenta fortei de munca din afara. De pilda nu putem angaja bucatari romani pentru restaurante cu specific asiatic sau pentru pregatirea fructelor de mare. Atat in restaurantele indiene, cat si in cele chinezesti exista condimente specifice care se potrivesc cu anumite tipuri de carne. Sunt secrete milenare, pe care romanii nu le-au putut afla, oricat de umblati ar fi in lume!

Angajare straini inseamna forta de munca de elita

Site-ul firmei care se ocupa de recrutarea fortei de munca din strainatate are ca limbi oficiale romana si engleza si o structura perfecta, astfel ca oricine este interesat direct de subiect, se poate orienta usor pe acesta.

Mai intai, vizitatorul face cunostinta cu firma de recrutare prezentata mai sus si cu viziunea acesteia. Iata prezentarea acesteia:

-valoarea suprema este resursa umana, care se afla in centrul activitatii firmei de mai sus. Reprezentantii acesteia actioneaza cu maxima responsabilitate, sa fie multumiti si cei care au nevoie de forta de munca, dar si angajatorii.

-principalul obiectiv al activitatii este acela de a oferi cele mai bune solutii viabile

-intreaga activitate a firmei care recruteaza forta de munca din strainatate are in vedere obtinerea unor rezultate de calitate

-selectarea fortei de munca este riguroasa si 100% sigura, fiindca se face in colaborare cu parteneri de nadejde din statele din care provin muncitorii

-echipa care sustine activitatea firmei de aducere in tara a fortei de munca straine gaseste solutii pertinente pentru orice situatie si orice solicitare a clientilor.

Angajare straini inseamna forta de munca de elita

Serviciile de consultanta sunt complexe si au in vedere urmatoarele paliere:

1.  obtinerea vizei de sedere scurta in Romania in scopuri de afaceri sau turistice

2. obtinerea vizei lungi de sedere in tara noastra in urmatoarele scopuri: completarea studiilor, afaceri, loc de munca, scopuri medicale, casatorie.

Selectia fortei de munca se face pentru urmatoarele domenii de activitate: turism, transport, agricultura, constructii, activitati domestice, manipulanti marfa, confectii si pentru toate solicitarile angajatorilor.

Pentru toate nevoile companiilor sau firmelor este bine ca un reprezentant al acestora sa discute cu specialistii firmei respective si sa puna lucrurile la punct. Angajatorul trebuie sa stie ca acesta firma serioasa:

-ii va pune la dispozitie la timp forta de munca de care are nevoie. Strainii adusi sa lucreze aici sunt calificati, dar au si profilul moral dorit de angajatorii exigenti.

-in egala masura se verifica modul in care angajatorul isi indeplineste promisiunile prevazute in contractul colectiv sau individual de munca.

Firma de mai sus adopta un comportament etic si fata de cei care ii solicita forta de munca, dar si fata de strainii pe care ii aduce sa lucreze in Romania.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte