La cine apelezi atunci cand stivuitorul tau are probleme cu „inima”?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
La cine apelezi atunci cand stivuitorul tau are probleme cu „inima”?
La cine apelezi atunci cand stivuitorul tau are probleme cu „inima”?

La cine apelezi atunci cand stivuitorul tau are probleme cu „inima”. Avand in vedere cat de mult sporeste ritmul de munca dintr-un depozit un stivuitor, nu poti sa ignori problemele ca apar la baterie. De exemplu, inima acestuia – bateria – este cea care ii dicteaza intreaga activitate. Daca apar probleme aici ai nevoie urgenta de ajutorul unor experti, altfel risti o inlocuire totala a echipamentului, in cel mai rau caz.

La cine apelezi atunci cand stivuitorul tau are probleme cu „inima”?

In functie de natura si gravitatea problemei, vei vedea de ce fel de servicii ai nevoie. In astfel de situatii nu poti apela la amatori, ai nevoie de profesionisti capabili sa rezolve orice problema legata de inima stivuitorului tau. Am o recomandare pentru tine si anume Hakuservice.

De ce Hakuservice?

Aceasta companie cu peste 15 ani de experienta, iti poate oferi o gama vasta ce servicii cu aplicare in mai multe domenii precum: transport, auto, agricultura, energie solara, logistica, constructii, marina, golf etc.

Nu in ultimul rand, aici iti poti readuce la viata stivuitorul intrucat Hakuservice comercializeaza toata gama de baterii tractiune – atat noi, cat si second hand.

Aici vei beneficia si de sistemul buy – back: in cazul in care doresti sau e necesar sa cumperi o baterie noua, echipa Hakuservice te poate scapa de cea veche. Chiar si atunci cand nu stii de ce tip de baterie ai nevoie, poti cere ajutorul echipei pentru a face alegerea corecta.

In functie de natura problemei poti beneficia de…

La Hakuservice nu exista problema legata de bateria stivuitorului ce nu poate fi rezolvata – aici intra si inlocuirea in caz de nevoie. Serviciile de care poti beneficia aici sunt:

  • Diagnosticare completa a problemei prin proceduri manuale si automate cu discharger.
  • Service pentru orice de tip de baterie are stivuitorul tau, inclusiv pentru bateriile de tractiune.
  • Colectarea bateriilor uzate sau orice alt tip de deseuri de baterii.
  • Pentru orice tip de redresor se poate asigura service si reparatii.
  • Intretinerea periodica preventiva si curativa a bateriilor.
  • Service de regenerare a oricarui tip de baterie.
  • Baterii noi – premium si calitate medie.
  • Accesorii pentru orice tip de statii de incarcare si baterii redresoare.

Inlocuieste piesele uzate, nu schimba bateria complet

Pentru ca la bateria unui stivuitor pot aparea o multitudine de probleme, echipa Hakuservice s-a pregatit si cu produsele pe masura. De exemplu, exista elemente ale bateriei si redresorului ce necesita a fi schimbate la un anumit interval de timp.

In cadrul site-ului vei regasi piese de schimb ce ii vor sustine eficienta stivuitorului tau. Aquafill-ul, mufa Rema pentru baterie si redresor, elementi pentru baterii de tractiune, surub pentru elementi si legaturile pentru elementi sunt doar cateva dintre piesele ce se pot schimba la bateria stivuitorului si le legasesti pe site. Dimensiunile lor nu sunt standard asa ca daca nu stii de ce ai nevoie mai exact, nu ezita sa ceri sfatul echipei. Pentru si mai multe detatii privind atat serviciile, cat si produsele puse spre vanzare, acceseaza site-ul https://www.baterii-stivuitor.ro/. Alege servicii de inalta calitate pentru stivuitorul tau si bucura-te de eficienta si randamentul mare de munca de pe urma acestuia.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte