Samponul profesional vs samponul din magazin

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Bătălia dintre șamponul profesional și cel cumpărat din magazin a fost întotdeauna una strânsă. Într-un colț este iubita ta de coafură, beneficiind de avantajele șampoanelor premium. În cealaltă este cel mai bun prieten al tău, cu păr excelent. Care este cu adevărat diferența? Șamponul pentru salon merită cu adevărat prețul? Până la urmă, vorbim despre săpun aici, nu?

Merită șamponul profesional precum Kativa ?

Gândiți-vă la șampon ca la vin. Tot vinul este făcut din struguri și cu procese similare; unul merită câțiva lei pe sticlă, în timp ce altul merita cateva sute. La fel cum un steward profesionist de vin poate spune diferențe subtile în multe aspecte ale oricărei sticle de vin în comparație cu alta, un stilist de par profesionist poate face același lucru cu șamponul.

Atât companiile profesionale, cât și cele non-profesionale formulează pentru totdeauna ceea ce susțin că sunt șampoane mai sigure și mai eficiente, cu ingrediente specifice în scopuri specifice. Concluzia este că, într-adevăr, există foarte puține diferențe între șampoanele costisitoare pentru salon și șampoanele din magazin. La nivel de bază, toate sunt concepute pentru a spăla părul și scalpul și sunt toate făcute din ingrediente similare. Unii oameni se bazează pe șampoane scumpe. Ceea ce este important pentru tine într-un șampon ar putea să nu însemne nimic pentru altcineva – așa că concentrează-te pe câțiva factori care contează și pleacă de acolo.

Beneficiile samponului

Primul lucru pe care un consumator dorește să îl cunoască este „Funcționează?” Pentru mulți oameni, cumpărarea de șampon la salon este un lux imens, cu un cost pe care nu îl pot justifica. Cu toții am avut experiența de a vizita o prietenă care a avut „lucruri bune” în baia ei . Și este posibil sau nu să fi observat nicio diferență. Multe variabile sunt în joc aici, și anume părul și apa. Textura și starea părului tău afectează modul în care se comportă ingredientele șamponului, la fel și apa pe care o folosești pentru clătirea șamponului. Apa tare cu o mulțime de minerale nu se clătește la fel de ușor ca apa moale și lasă substanțe în părul tău care afectează modul în care se simte și ține un stil. Cel mai bun lucru este să experimentăm. Întrebați-l pe stilistul dvs. dacă are mostre pe care le puteți încerca și comparați cum se comportă cu marca dvs. de sampon preferat.

Valoarea șamponului

Când apărați prețul șampoanelor profesionale, un stilist vă va spune aproape întotdeauna că șamponul de salon este mai concentrat. Folosești mai puțin per spalare, deci durează mai mult, iar diferența de costuri nu este chiar la fel de mare. Acest lucru poate fi adevărat. Șampoanele din salon pot conține aceleași ingrediente ca omologii lor off-brand, dar concentrațiile acestor ingrediente nu sunt aceleași.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte