Servicii funerare Bacau la ceas tarziu de toamna

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

De ce floarea mea? De ce sa piara la ceas de toamna tarzie fiinta care a crescut sub ochii mei sau la umbra careia m-am desfatat in voie, pana mi-au crescut aripi si am invatat sa zbor?

La ceas tarziu de toamna toate frunzele pier si fiecarui om ii vine randul sa imbatraneasca, sa se imputineze trupeste si sa piara.

Disparitia nu are loc ca in nuvelele fantastice ale lui Mircea Eliade: experimenteaza omul ce experimenteaza dematerializarea, iar intr-o zi dispare cu palaria cea buna si costumul  elegant cu tot si nu ramane nimic in urma.

Servicii funerare Bacau la ceas tarziu de toamna

Oamenii normali dispar normal, iar trupul lor neinsufletit are nevoie de pregatiri speciale pentru odihna vesnica si de organizarea ceremoniei de inmormantare. Vin toti cei care l-au cunoscut de pretutindeni sa aduca o floare, sa aprinda o lumanare, sa verse o lacrima si sa spuna un cuvant bun.

Pentru aceste pregatiri temeinice este nevoie de Servicii Funerare Bacau.

Si pentru floarea mea cea dulce, nu voi alege niciodata servicii mediocre sau indoielnice, ci de top! Chiar daca te imprumuti, ii duci pe oamenii pe care ii iubesti la hoteluri si pensiuni de la trei stele in plus, nu alegi niciodata o unitate de cazare cu grupul sanitar pe hol. Iar ca sa obtii o camera buna, rezervarea se face din timp, pe site-urile serioase care au in baza lor de date hoteluri si pensiuni verificate.

La fel stau lucrurile si in cazul serviciilor funerare. In momentele acelea grele, in care sufletul este in genunchi, iti este greu sa mai  filtrezi corect firmele de pompe funebre, dar a facut-o dispeceratul national de servicii funerare, 07 Funerare inaintea ta.

Toate firmele de pompe funebre de pe platforma prezentata mai sus au in comun urmatoarele particularitati:

-seriozitatea. Cuvantul lor este cuvant si nu te lasa balta in ziua inmormantarii, in plus vin si preiau decedatul de la domiciliu, daca decesul a avut loc acasa.

La capitolul seriozitatea trecem si faptul ca un pret comunicat in prima faza nu se modifica pe parcursul derularii serviciilor, decat daca beneficiarul cere operatiuni in plus.

Servicii funerare Bacau la ceas tarziu de toamna

-promptitudine. La orice ora suni, exista un operator de serviciu la call centerul national, care preia apelul si il redirectioneaza catre cea mai apropiata firma, astfel ca vei putea sa soliciti preluarea decedatului si servicii funerare complete imediat dupa deces.

-respect. Iti doresti ca echipa sa trateze cu respect munca pe care o presteaza pentru tine si defunct si ai aceasta garantie.

-sunt aprovizionate cu sicrie bune,  cu imbracaminte eleganta si echipamente pentru cei care se ocupa de spalarea trupului neinsufletit, cu produse cosmetice speciale pentru estetizarea chipului, adica reconstituirea imaginii din timpul vietii si cele mai eficiente substante de imbalsamare. Apeland la firma respectiva, aveti garantia ca toate lucrurile cu care pleaca defunctul pe lumea celalta sunt de cea mai buna calitate.

-personal bine pregatit professional care isi va da silinta ca decedatul sa para ca doarme si sa fie admirat de toti cei din jur pentru modul in care arata.

E trist cand o persoana draga pleaca pentru totdeauna si nu o mai poti vedea. Este adevarat ca exista milioane de oameni in acest univers, dar ei nu ii pot inlocui pe cei care se afla in jurul nostru!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.