Testarea materialelor de constructii, realizata cu echipamente profesionale, furnizate de Precisa

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Precisa este furnizor recunoscut pe nisa de echipamente, kituri si alte dotari, printre care si consumabile, de care dispune. Acestea sunt parte din laboratoare diverse, iar in functie de specificul acestora exista de fiecare data aceeasi sursa, anume Precisa.

Se poate spune ca a revolutionat modul in care laboratoarele isi pot face activitatea. In tara nu exista producatori pentru astfel de echipamente, produse. Totul vine din strainatate, iar procesul de achizitie poate fi ingreunat de factori precum: pret, transport, bariera lingvistica, deplasare, colaborare anevoioasa cauzata de distante si costuri. Astfel, Precisa este partea intermediara care poate furniza solutii.

Testarea materialelor de constructiei impune echipamente anume

Cand vine vorba de aparatura pentru testarea materialelor de constructii se impun desigur anumite masuri conform cu standardele din domeniu. Procedurile de testare sunt menite sa scoata in evidenta care este nivelul calitativ al materialelor si in plus sa respecte tehnica de control, asa cum prevede legea.

Betonul si agregatele ce sunt utilizate in proiectele de constructie trebuie sa urmeze anumite reglementari stricte, altfel nu se califica in a fi utile si durabile in viitoarele planuri de constructie. Testarea va fi realizata de o parte terta, care trebuie la randul sau sa asigure calitate si precizie in rezultate. Aici intervin deci acele echipamente testare materiale constructii ce sunt achizitionate din surse sigure precum este Precisa.

Catalogul de la Precisa

Pe aceasta nisa a testarilor de materiale de constructie regasim si echipamentele de testare de sol, ciment, asfalt, pentru fiecare categorie in parte existand si dotarile necesare. Site-ul Precisa pune la dispozitie masina Los Angeles, vase volumetrice, tavi, bazine, pahometre, malaxoare si multe altele cele necesare testarilor de acest gen. In acelasi loc se vor gasi produse voluminoase, echipamente mari, precum si accesorii, penetrometer sau seturi de site pentru granulometrie. Tot ce inseamna dotare completa de laborator presupune catalogul de oferte de la Precisa.

Avantajele de achizitie de la Precisa sunt nu numai despre diversitatea de produse si despre preturile corecte. Consilierea si asistenta tehnica sunt de asemenea importante, tinand cont ca exista optiuni diverse, de la producatori diversi, aspecte care fac diferente. Precisa poate oferi suport total colaboratorilor sai, cu service inclus, gratuit in functie de perioada de garantie a produselor comandate. Ulterior, post garantie exista posibilitatea de a cere servicii de mentenanta sau reparatie contra cost sau pe baza de contract.

Precisa presteaza si servicii de verificare si etalonare metrologica, ofera transport prin delegat sau curierat rapid, echipa putand fi solicitata si in cazul in care este necesara instruirea personalului cu privire la modul de functionare a echipamentelor si cum se implementeaza noile tehnologii. Altfel spus, Precisa poate contribui la alegerea dotarilor de laborator, poate ajuta la transport, montaj si punere in functiune, precum si pe termen lung fiind demonstrativ mai mult decat un furnizor. Cei interesati, regasesc in cadrul paginii oficiale precisa.ro toate detaliile si lista de produse fata de care isi doresc sa afle cotatia de pret.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.