De ce este nevoie de un candidat precum Mircea Diaconu la presedintie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Pe Mircea Diaconu l-am zărit încă de mic copil pe marile ecrane. Era și este ceea ce eu numesc un actor bun, pasionat, dedicat în totalitate meseriei și pasiunii sale. M-am bucurat nespus de mult în momentul în care am aflat că este unul dintre candidații independenți la prezidențiale 2019. Am apreciat dintotdeauna ambiția pe care o poate avea un om de a face un asemenea pas măreț de a ieși în față întregii lumi, în absența unui partid care să-i dicteze și una și alta, din stânga și din dreapta. România are nevoie de un conducător cu valori, un președinte hotărât care ajută la transformarea mediului politic actual și care ia decizii realiste în folosul cetățenilor.

Rolul președintelui și al parlamentarilor nu este doar acela de a-și etala ținuta pe podium la Sala Parlamentului, ci este acela de a descoperi nevoile românilor de pretutindeni și să se implice în îndeplinirea acestora.

Mircea Diaconu aduce în prim plan o serie de proiecte realiste și problemele principale cu care se confruntă România în prezent. Toate aceste probleme ar trebui să fie în atribuția unui președinte responsabil, dedicat, în mâinile unui OM de onoare și cu omenie, care trăiește aproape de semenii săi și alături de care împărtășește aceleași valori. Noi, românii, ne-am săturat de corupție, ne-am săturat să ni se scoată ochii prin legile care cu o mâna ne dau și cu două ne iau, profitând astfel de naivitatea unei națiuni care trăiește de pe-o zi pe alta și de oamenii cu lipsuri, de o societate analfabetă și cu posibilități reduse la dezvoltare. Ne dorim un om de încredere, un președinte transparent care să nu ascundă mizeria sub preș, un om ca Mircea Diaconu.

Ce realități aduce în prim plan candidatul independent la prezidențiale, Mircea Diaconu.

Candidatura lui Mircea Diaconu aduce din nou în prim plan nu doar vorbe, ci fapte, nu o campanie electorală în care se pune accentul pe mușamalizarea unor situații, pe conturarea unor realități inexistente, prin împărțirea de sacoșe cu materiale electorale. Mircea Diaconu spune lucrurilor pe nume și vine cu un plan pregătit pentru a rezolva toate acele probleme de natură socială, economică, educațională, etc.

Ce își propune Mircea Diaconu în calitate de șeful statului:

1. Reducerea numărului de imigranți

Auzim pe toate posturile faptul că România este una dintre țările de top la capitolul imigrări. Și e de așteptat acest lucru. Toți românii pleacă în căutarea unui trai mai bun, ai unei vieți de calitate, ai unei munci respectate și plătite la adevărata sa valoare.

Mircea Diaconu

Oamenii muncesc peste granițe să-i susțină pe toți cei care nu au această posibilitate acasă. Ne-am săturat de angajatorii care cer studii peste studii, dar scot la concurs posturi de muncă de fațadă ale locurilor deja ocupate prin mită de către rudele celor aflați în funcții publice. Ne-am săturat de oamenii care caută profesioniști, dar nu susțin elevii și studenții prin programe de practică și formare, oferindu-le în același timp salarii la același nivel cu poporul necalificat. Ne-am săturat să existe mii de oameni cu diplome în funcții înalte care sunt în capul analfabestismului românesc și care totuși ne arată că poți conduce o țară chiar și în aceste circumstanțe. Mircea Diaconu ne mai dă încă o speranță și își propune clădirea unei guvernamentări stabile prin intermediul căreia toți cetățenii să beneficieze de șanse egale, să existe locuri de muncă pentru toți cei care ies de pe băncile facultăților și ale școlilor. Ne dorim ca toți copiii să aibă dreptul la educație.

  1. STOP corupției!

Suntem sătui de clasa celor care arată că pot fenta justiția prin orice mijloace, dar suntem sătui să vedem că justiția pe care o plătim din banii publici, nu reprezintă omul de rând și cu atât mai mult drepturile și obligațiile prevăzute în Constituție. Ne este teamă să ne lăsăm copiii la școală, ne este teamă să pășim pe stradă căci oricând poate ieși un infractor la colțul străzii, eliberat în mod irespnsabil sau acoperit de către cei în funcții înalte, care are să ne curme viața. Avem nevoie de un guvern responsabil care să puna punct infracțiunilor chiar și până la cel mai înalt nivel, un conducător care să reformeze justiția la un nivel universal, un conducător care să ne arate că putem fi siguri in propriile locuințe și în propria țară.

2. Avem nevoie de un conducător de patrie care să fie vocea românilor și care sa le creeze condiții celor care merită, care servesc țara cu patriotism, nu condiții celor aflați în pușcării, pentru cei care ne-au trădat, pentru cei care ne-au furat sau pentru cei care ne-au violat și ne-au omorât copiii.

3. Vrem o creștere economică și un nivel de trai decent!

Și Mircea Diaconu promovează un stil de viață adecvat, o țară în care sunt promovate cultura și valorile românești. Mircea Diaconu, candidat independent la prezidențiale, vrea să ne demonstreze că fiecare dintre noi are un potențial uriaș și că împreună putem duce România în fruntea Uniunii Europene la nivel de trai și crestere economică.

Daca fiecare din noi e bine, tara e bine!, zice Mircea Diaconu. Și așa ar trebui să gândească un adevarat conducător al unei țări cu un viitor prosper.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte