Enel, atac terorist la buzunarele românilor.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Enel, atac terorist la buzunarele românilor.
Enel, atac terorist la buzunarele românilor.

In urma cu circa o luna in Oltenița am fost vizitaţi de „echipe de comando” ale furnizorului e-nergie. Multa lume s-a păcălit şi a semnat contractele cu aceştia, iar după o lună umblă să le rezilieze şi să treacă înapoi la vechii furnizori.

Ieri am fost sunat de o doamnă Neti care pe un ton imperativ m-a chemat astăzi 19.10.2019,  la punctul din Oltenița al Enel.

Am vrut inițial sa refuz dar pentru ca nu a vrut să ofere nici un detaliu despre acest nou contract am purces astăzi spre acel loc.

Am ajuns in jurul orei 10 si era deja o coada foarte mare. Pentru ca am dorit să fiu informat i-am cerut dnei Neti un draft de contract pentru ca sa îl studiez. Doream să îl studiez in amănunțime.

Enel, atac terorist la buzunarele românilor.

̶„Așteptați să vină şefa. Îl are in portbagajul mașinii.”

̶”Dar şefa unde este?”

-“Este plecată afară cu niște treburi”

Pe durata așteptării, cca 40 de minute, am surprins unele explicații care erau date celor ce urmau să semneze. M-a surprins când am auzit că este vorba de un contract pentru un an, urmând ca apoi să se revizuiască clauzele.

Am asistat la discuții lungi, cu un abonat de circa 45 de minute. Până la urmă omul a plecat nelămurit fără să semneze.

In esență lămuririle erau date în favoarea ENEL. Erau sfătuiți cetățenii să accepte clauzele abonamentului pentru ca sa poată beneficia de serviciile de intervenție şi întreținere  in apartamente şi să treacă la ENEL cu serviciile de gaze naturale.

Am solicitat să mi se transmită pe mail sau  prin poşta contractul pentru a-l studia.

La ieşirea din sediul unde se semnau contractele am văzut-o pe șefa a magazinului ENEL din Călărași care se sfădea cu nişte comis voiajori care aşteptau şi ei să prindă clienți pentru contracte. La solicitarea mea de a primi un exemplar de contract pentru studiu mi-a spus că pot să studiez documentul numai în prezența ei.

I-am spus ca destin cont my enel de unde poate lua adresa mea poștală sau îmi poate trimite mail cu draftul spre studiu. Singurul răspuns a fost ca voi fi sunat in curând.

Un alt lucru pe care l-am aflat este că anumite persoane de la sate, din comuna Ulmeni, spre exemplu, au primit contractul prin posta cu atenționarea ca oricum acesta va intra in vigoare, fie ca semnează, fie ca nu.  Această atitudine de monopol cred că merită a fi luată in seama de oficiul concurentei dar si de alte organe abilitate ale statului.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte