5 pasi pentru alegerea salonului de nunta potrivit

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Pentru locuitorii capitalei exista numeroase saloane Bucuresti din care trebuie sa il aleaga pe cel potrivit pentru o nunta reusita. De aceea, iti oferim toate sfaturile necesare pentru ca locatia aleasa sa fie cea mai buna. Locul in care petrecerea se va desfasura este cel mai important punct de pe un plan de nunta.

Elemente importante care vizeaza locatia salonului

Nu este suficient sa stii ca un salon nunta Bucuresti este pe teritoriul capitalei, locatia sa conteaza mult. Desi multe cupluri aleg un salon aproape de locul de resedinta, altii nu tin cont de acest aspect. Este important insa ca locul in care se afla salonul sa fie usor de accesat de catre toti invitatii, sau sa le asiguri acestora transportul.

Distanta fata de biserica

Distanta fata de biserica sau fata de locul in care se desfasoara ceremonia religioasa conteaza. Ar trebui ca salonul sa nu fie foarte departe, sau sa fie respectate sfaturile de la punctul anterior, in ceea ce priveste deplasarea invitatilor dintr-o parte in alta. 

Distanta fata de hotelurile din apropiere

 Vor exista intotdeauna oaspeti care au nevoie de un loc unde sa doarma, deoarece multi vin din afara orasului si foarte multi vor sa se distreze fara sa se gandeasca la responsabilitati si restrictii, ceea ce de multe ori se traduce prin faptul ca nu vor putea sa conduca dupa nunta.  Alegerea unei locatii aproape de hoteluri sau pensiuni este o idee buna pentru ca elimina complet nevoia de a oferi transport invitatilor care pleaca de la eveniment, deoarece pot aparea unele probleme si mici disensiuni, daca inchiriezi de exemplu un microbuz mare iar oaspetii pleaca la ore diferite.

Spatiul disponibil

Cum este salonul? Cat de mare este? Este compartimentat? Are o piscina? Toate aceste intrebari sunt importante mai ales pentru persoanele care vor sa gaseasca salonul perfect. Zonele exterioare si interioare sunt importante pentru ca pot fi utilizate pentru a stabili momentele importante, de la dansul mirilor si pana la sesiunile foto.

Vremea poate strica o zi grozava daca salonul este exclusiv exterior. Nu te baza pe starea vremii si cauta un spatiu care sa iti ofere alternative in cazul in care vremea se schimba. Cu doua optiuni disponibile, nu vei fi stresat la nunta.

Numarul de invitati 

Cele mai bune saloane permit organizarea unei nunti indiferent de numarul de invitati, insa asa cum este evident, pretul va fi variat in functie de acest aspect. Intrucat fiecare nunta depinde foarte mult de oaspeti, este necesar sa fie stabilita capacitatea locatiei de la bun inceput, daca exista un numar minim de invitati sau un numar maxim. Daca sunt asteptate un numar mare de persoane, capacitatea salonului joaca un rol extrem de important, pentru ca aceasta este cea care face ca invitatii sa aiba loc si sa se simta bine sau sa stea inghesuiti.

Numarul de saloane nunti Bucuresti este foarte mare, insa dintre toate salon du Mariageeste locatia recomandata de toate cuplurile care au decis sa isi organizeze nunta aici. Urmeaza sfaturile de mai sus si vei descoperi ca alegerea locatiei este foarte usoara.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte