Prefectul de Călăraşi lasă comunicarea de izbelişte

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sambata 19.10.2019 am aflat ca la SC Agrouniversal Ulmeni SRL, din comuna Ulmeni a fost depistata pesta porcina africană sau numita și boala lui Montgomery. Aceasta boala este mortala pentru animale, dar nu pune in pericol viața oamenilor.

Înainte de a publica știrea am încercat sa obțin informații despre aceasta știre. Astăzi de dimineața am contactat telefonic atât SC Agrouniversal Ulmeni SRL la numărul de pe site-ul Cylex.ro,   https://ulmeni-calarasi.cylex.ro/firma/mecaind+ulmeni+sa-1019290.html cât si DSVA Călăraşi la telefonul publicat pe site-ul propriu al direcției. Din ambele părți a fost confirmata știrea.

Prefectul de Calarasi lasă comunicarea de izbelişte

Pentru a fi mai bine informat am încercat sa contactez pe purtătorul de cuvânt al Prefecturii Călărași, mai ales că nu avem până la aceasta ora nici o atitudine din partea Prefectului.  Stupoare. Purtătorul de cuvânt este în concediu pentru creșterea copilului și Dl prefect George Iacob nu a avut timp să numească un înlocuitor. Din discuțiile cu angajații prefecturii am aflat că nici adresa de mail a purtătorului de cuvânt nu mai este verificata, deci mail-ul meu prin care ceream informații urma să zacă mult și bine necitit. Am fost îndrumat sa scriu direct pe adresa de mail a prefectului, lucru pe care l-am si făcut.

Această întâmplare mi-a adus aminte că există în țară spitale în care atunci când medicii specialiști  sunt plecați nu exista înlocuitori, bolnavii fiind transferați la alte spitale. Totuși un purtător de cuvânt nu este așa de specializat încât sa nu poată fi înlocuit temporar.  Cred că este mai mult o atitudine special adoptata pentru a exista scuza lipsei de informare a cetățenilor.

Cu toate acestea astăzi 21 10.2019 la ora 13:22 am primit confirmarea pestei porcine, de la ANSVA Călărași. In anexa PDF veți găsi întreg comunicatul.

Mulțumesc în acest fel conducerii ANSVA pentru promptitudine si rapiditatea cu care au dat răspunsul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte