Apartamente 2 camere Militari, locuinte ideale pentru tinerii casatoriti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Apartamente 2 camere Militari, locuinte ideale pentru tinerii casatoriti

Apartamente 2 camere Militari, locuinte ideale pentru tinerii casatoriti

Tinerii care sunt logoditi si urmeaza sa se casatoreasca trebuie sa stie de la inceput ca nu este bine:

-sa stea cu parintii. In primul rand, nu vor avea intimidate stand atat de multi oameni intr-un apartament sau intr-o casa. Daca au la dispozitie o singura baie, este si mai rau. In plus, curand vor aparea si conflictele intre generatii si luna de miere devine repede luna de fiere…

Noua familie trebuie sa se organizeze singura, sa capete experienta, sa isi gestioneze singura problemele care apar.

-sa stea cu chirie, mai ales daca ramane si proprietarul cu ei. La inceput de drum, tinerii trebuie sa fie singuri, fiindca oricat de bine intentionata ar fi a treia persoana, ii stinghereste.

Este ideal ca banii din nunta sa fie dati cel putin ca un avans pentru apartamente 2 camere Militari noi si intr-un cadru de vis.

De ce doua camere? Fiindca pe langa dormitorul conjugal este bine sa fie o camera in plus. Este posibil ca unul dintre soti sa aiba de invatat noptile sau sa aiba de lucrat la proiecte si nu trebuie sa il pedepseasca si pe celalalt, ci sa stea el in alta camera pana termina. In orice casa este nevoie imperioasa de o camera in plus, locul in care se primesc oaspetii si locul in care poate fi culcat un musafir care ramane peste noapte.

Doua camera sunt ideale pentru inceput, fiindca nu sunt bani atat de multi, iar cu timpul se poate face schimb cu un apartament mai mare.
De ce zona Militari, de ce Militari-residence?

1. Fiindca face parte din categoria celor mai linistite zone din Bucuresti.
Avem nevoie de liniste, sa ne odihnim dupa ce ne intoarcem de la serviciu, sa ne bucuram de clipele petrecute alaturi de cei dragi.

Apartamente 2 camere Militari, locuinte ideale pentru tinerii casatoriti

2. Dezvoltatorul a transformat zona intr-una veritabila de agrement. Cand este foarte cald si locuitorii cartierului nu pot iesi din Bucuresti, nu se simt condamnati, fiindca au la dispozitie: piscina exterioara, parcul, terasele si restaurantele, cascadele si fantanile arteziene.

Salile de sport asteapta persoanele preocupate de miscare si de sanatate, iar in saloanele ultraelegante si spatioase se pot organiza evenimente de vis.

3. Apartamentele se cumpara in rate direct de la dezvoltator, fara comisioane ascunse. Dezvoltatorul isi asuma intreaga raspundere fata de locatari in ceea ce priveste securitatea lor si calitatea constructiei.

4. Din Militari se ajunge repede oriunde ai nevoie in Bucuresti: in centru, in zona nordica, in est, la aeroporturi, fiindca sunt mijloace de transport in comun in apropiere si exista legaturi chiar si pentru a ajunge in cele mai indepartate puncte ale orasului.

5. Fiind atat de multa vegetatie si apa in jur, aerul se purifica, iar noxele sunt absorbite.

6. Strazile sunt bine intretinute si nu iti rupi masina in ele.

7. Blocurile noi sunt facute din cele mai trainice materiale si s-au respectat normele legale legate de constructie, deci sunt garantate si in caz de cutremur. Camerele sunt spatioase, luminoase si izolate termic si fonic.

8. Preturile apartamentelor si garsonierelor din zona sunt cele mai bune, avand in vedere si complexul de agrement despre care v-am vorbit, la care locatarii au acces. Sa platesti apartamentul si sa ai si piscina si sala de sport la dispozitie este un vis frumos.

Tinerii vor fi fericiti sa mearga de mana sa ia masa pe terasa, sa inoate impreuna in piscina si sa se plimbe printre cascade si fantani arteziene.
Cei care se iubesc isi intaresc relatia alergand impreuna diminetile sau ducandu-se la sala de sport sa faca miscare.

Apartamente 2 camere Militari, locuinte ideale pentru tinerii casatoriti

Dezvoltatorul le pune la dispozitie celor tineri tot ce au nevoie sa fie fericiti, dar si magazine si piete de unde sa se aprovizioneze, scoli si gradinite unde sa invete viitorii lor copii.

Apartamentele si garsonierele de la mansarda au mereu un plus de romantism, de aceea tinerii ar fi bine sa isi doreasca o astfel de locuinta.
Tinerii care doresc sa porneasca impreuna la drum, ar trebui sa stea de vorba cu dezvoltatorul fiindca apartamentele au termopane fabricate in Germania, iar liftul este sigur si silentios. Cu adevarat aspectul locuintelor este de lux, iar confortul de cinci stele.

Pardoseala este facuta din placi ceramice aduse direct din Italia sau Spania, totul este facut cu gust si cu responsabilitate.
Pe site-ul dezvoltatorului exista o galerie de fotografii care poate fi accesata oricand. Cumparatorul trebuie sa se intereseze dinainte, cand isi cumpara o casa, fiindca o ia pentru toata viata. Seriozitatea dezvoltatorului din Militari se poate demonstra prin opiniile celor care au cumparat apartamente si locuiesc deja acolo.

Iata doua dintre ele. „Ne-am mutat de curand si traim ca in rai aici, fiindca facturile sunt foarte mici si in jur sunt terase, in piscina apa mereu curata, iar la sala de sport avem acces la cele mai moderne aparate”. (O.I, cardiolog)

„Adolescentii familie sunt in culmea fericirii de cand am venit aici si dispozitivele au ramas departe de ei. Daca ei sunt fericiti, noi suntem in culmea fericirii.” (U.M, ziarist)

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte