Cum sa purtam inelele din argint in mod corespunzator

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cum sa purtam inelele din argint in mod corespunzator
Cum sa purtam inelele din argint in mod corespunzator

Bijuteriile, in special cele din argint, sunt cele mai bune prietene ale unei femei, capabile sa se perfectioneze si sa faca speciala chiar si cea mai simpla tinuta. Cu toate acestea, este bine sa aveti intotdeauna grija in alegerea combinatiei perfecte. Astazi vorbim despre inele: cum sa le purtam corespunzator.

Chiar daca este la moda sa purtati mai multe inele, pe mai multe degete, amintiti-va intotdeauna sa pastrati un anumit stil. Daca decidem sa purtam mai multe inele argint, atunci sa le alegem pe cele potrivite impreuna: acelasi material, culori similare sau contrastante pentru fiecare deget. Astfel de inele de argint sunt disponibile pe site-ul www.ioana-preda.ro. Ioana Preda va propune modele simple si mici, care sa ofere un stil rafinat mainilor dvs. Pentru a fi elegante, este mai bine sa alegeti un singur inel, cu o piatra mai evidenta si sa il combinati cu alte inele minimaliste, fara pietre.

Cum sa purtam inelele din argint in mod corespunzator

Pietrele dreptunghiulare si lungi sunt perfecte pe mainile conice. Degetele fine vor fi perfecte pentru aceste inele. Cu o astfel de mana, de asemenea, se pot purta mai multe inele. Daca, pe de alta parte, nu aveti maini lungi, atunci puteti sa va jucati intotdeauna cu optica: un inel mai fin va face ca degetele sa para ceva mai lungi.

Maini mari? In cazul in care aveti maini mai mari, nu va privati de frumusetea unui accesoriu! Pentru maini mari, alegeti bijuterii mari, colorate, pline de pietre. In cazul mainilor mici si dolofane, in schimb, este mai bine sa alegeti inele minimaliste. In acest caz, evitati suprapunerea mai multor inele: doar unul, pentru a da un sentiment de lejeritate, este suficient. 

Sa nu uitam sa ne combinam inelele si pentru ocazia pentru care decidem sa le purtam! La birou si in ocazii formale, alegem doar un inel, bazat pe forma mainii noastre, pentru a ne valorifica fara sa epatam. Culorile stralucitoare pot fi in continuare bune, in functie de tipul de munca pe care il efectuati si de tinutele pe care le aveti. In schimb, pentru o iesire informala, ne putem rasfata purtand chiar mai mult de un inel! Si atentie: culoarea potrivita face diferenta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.